[]

babacan millet ittifakına katılmalı, ama nasıl ?

tek çare birleşmek

birleştirmek

ayrıca tüm sol kanadın allah kitap hakkı için tek çatı altında toplanması zaruret

ne yapmalı nasıl yapmalı

yani hiçbir ihtimalin (hani olursa kualisyondan bahsediyorum) şu durum kadar olamayacağını nasıl anlatırız bu meral ablamıza ali abimize heee ?

 
o adama oy verenler büyük oranda akp'li olur. chp ile ittifak yaparsa verecek olanlar da vermez. babacan gibi bi adamla zaten niye ittifak yapasın ki. bırak bölsün akp oylarını.


  • das ende der welt  (14.01.21 23:47:06 ~ 23:48:39) 
Tum muhalefetin birlesip, farkliliklari gozardi edip birlesmesi, demokrasi cephesi kurulmasi lazim. Diktatorlukten yana misin yoksa demokrasiden yana mi seklinde? Ekonomiymis, basortusuymus, Dogu Akdenizmis hepsi cozulur ama bir diktator varsa buyuk guclerin oyuncagi oluruz yabanci istihbarat yarin 2 bomba patlatir, diktator halkina zulmediyor diye ic savasa gider bu ulke Suriye, Libya gibi oluruz. Cunku ABD, Rusya diktatorun kendi adami olmasini ister, yabanci istihbaratin oyun parki olur ulke. Dis guclerin en sevdigi yonetim sekli, kukla tek bir adam koyuyorsan tum ulkeyi yonetiyorsun uzaktan kumanda ile. Tek care tum ulkenin demokrasi isteyenler diktatorluk isteyenler seklinde ayrismasi. Levent Gultekin'in cok fazla yorumu var buu konuda youtube'dan vs bulabilirsiniz


  • neverletyougodown  (15.01.21 00:09:01) 
ali babacanın, edindiğim izlenim kadarıyla söyliyim akp ile yakından uzaktan artık bir ilgisi kalmamış ve akp den soğuyan seçmenin ilk tercihi olacağı da açık, ayrıca yumuşak bir dili var ve uzlaşıya müsait diye düşünüyorum en azından köprüyü geçme olayı için


  • izmirduyuru  (15.01.21 00:22:30) 
biraz da fantasy siyaset

babacan 28 şubat ağlama şovlarına biraz daha prova yaparak devam etsin. iyip gelecek deva saadet alternatif sağ cepheyi kursun argümanlarını ellerinden alsın daha mantıklı.

hdp kapatılsın, chp de kendi kendini kapatsın ak
  • Ufuk  (15.01.21 00:39:05) 
koalisyon olacak zaten. ip chp saadet deva gelecek olarak. kritik nokta tek cb adayı olacak. deva akp sonrası boşluğu dolduracak. kadrolarının çoğunluğu eski akpli.

tek hedef cb sistemi değişimi olmazsa birleşmenin sıkışacağı aşikar.
  • mikahakkinen  (15.01.21 09:33:17) 
akpnin getireceği yeni seçim yasası ile küçük partiler yine eskisi gibi etkisiz olacak.

partiler ittifaka girse dahi %7 barajını geçmesi şartı koyacaklar, yani girilen ittifakın barajı geçmesi yetmeyecek.
  • nuisance  (15.01.21 10:07:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.