[]

Telefon wifi'a bağlanmıyor

Diğer telefonum bağlanırken, bu telefonum bağlanmıyor. Telefonu yeniden başlattım, ağ ayarlarını sıfırladım ama düzelmedi. Düne kadar sorun yoktu. İnternet bağlantısı yok yazıyor ve bağlanmıyor.

Sorun ne olabilir?


 
Telefon nedir? Diğeri ile aynı marka model mi?

Modemden gelen iki farklı sinyal frekansı varsa birini görmüyor olabilir. Sanırım bazı androidler 5GHz kanalı görmüyordu.
  • himmet dayi  (06.11.20 22:25:38 ~ 22:25:46) 
@dayı merhaba öncelikle, telefonlarda biri iPhone 5S diğeri de iPhone SE (ikinci nesil) modem ortak kullanıldığı için reset atamadım. bilgisayardan modem ara yüzünede bağlanamadım.


  • allahkitapwesli  (06.11.20 22:31:45 ~ 22:31:59) 
Merhaba,

Anladım. Wi-Fi ağını görüyor ama bağlanamıyor sanırım.

Muhtemel sebep: IP çakışması yaşanıyor.

Çözüm: modem arayüzüne girip IP başlangıç değerini değiştirmek.

ÖR:

192.168.1.20 ise sondaki 20'yi 30 yapmak.
  • himmet dayi  (06.11.20 22:34:27 ~ 22:35:23) 
Maalesef modem ara yüzüne bağlanamıyorum. Ne telefondan ne bilgisayardan. Telefondan sunucuya bağlanamadı hatası, bilgisayardan bu siteye ulaşılamıyor hatası alıyorum.


  • allahkitapwesli  (06.11.20 22:44:58) 
CMD'den IP ekranına gittim, oradakiler IP'leri yazmama rağmen açmadı arayüzü.


  • allahkitapwesli  (06.11.20 22:50:30) 
Telefon bir şekilde bağlandı kendi kendine. Şimdilik sorun yok.


  • allahkitapwesli  (06.11.20 23:15:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.