[]

Podcast yayınlamaya başladım

Selamlar.

Çook uzun süredir aklımda olan bir fikirdi. Aklımda olacağına yapayım da önümde olsun dedim ve deneme amaçlı 2-3 dakikalık bir kayıt yükledim.

Kanalın her telden olmasını planlamakla beraber; - gündelik konular - Kültür Sanat - Şiir ağırlıklı bir çizgisi olacak. Şimdiden kafamda onlarca başlık ve anlatmak istediğim onlarca konu var.

Amacım çok dinlenmekten ziyade içimdekileri seslendirebilmek. Dinlenilmek ikincil amaç diyebilirim.

Bakalım oluyor mu ya diyerekten ilk kaydı yükledim ve spotify’da yerini aldı. Apple Podcaste de düşecek yakında.

Buyrun buradan;
anchor.fm

Bu işe kıyısından köşesinden bulaşan -dinleyici de dahil- herkesin önerilerini bekler, iyi akşamlar dilerim.

 
ses güzel, kayıt güzel, diksiyon da öyle. ceyhun yılmaz formatı gibi bişi mi olacak acaba merakla bekliyoruz..


  • olaylar olaylar  (21.10.20 22:21:08) 
Okurken bi sen eksiktin diye geçti içimden ama gerçekten şaşırdım.

Benim ses hassasiyetim biraz yüksek.kendi sesime dayanamıyorum oyle soyleyeyim.açarken tereddütle açtım kaydını ama amatörlüğüne rağmen beni rahatsız etmedi.gayet güzel,ufak bir heyecan birazda vurgulama eksikliği var ama bu okumada beklenen bir şeydir.kayıda girmeden fazla tekrarla mümkün olduğunca ezberle oldukça güzelleşir.

Fon müziklerini sevmiyorum,yalın kayıt bence daha güzel.

Bence tamamdır.ilerleyen aşamalarda biraz eğitim desteğiyle harika olur.

Tebrikler,başarılar dilerim.
  • duptıs  (21.10.20 23:11:18) 
Güzel yorumlarınız için teşekkürler.


  • adwokat  (26.10.20 12:45:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.