[]

Robot Süpürge Seçmece

1- www.amazon.com.tr

2- www.hepsiburada.com

Bu ikisi arasında hangisini seçerdiniz?

Aslında gönlümden geçen model irobot roomba i7+. Onuda sadece Teknosa'da bulabildim. O da teşhirmiş. Hepsiburada ve Amazon'da da satışı var. Ancak orada mağaza açmış 3. kişiler satıyor. Gönlümden geçen bir diğer model olan roborock s6 maxv ise hiç yok Türkiye'de sanırım.

 
Roborock s5max s6max modelinden f/p acisindan daha iyiymis. Ben onu oneririm.


  • nax  (01.09.20 12:12:22) 
6000 lira mi :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO


  • baldur2  (01.09.20 12:13:22) 
Evde köpeğimiz var, roborock s5 almıştık geçen sene Eylül ayında bugüne kadar bi fiil her gün kullanıyoruz cok memnunuz. İrobot a boşuna yüksek para vermeyin derim. Normal süpürgeyi ancak temizlikçi gelince kullanıyor.


  • mirty  (01.09.20 12:15:07) 
şuradan seçip seçip karşılaştırabilirsin. ben roborock s5 kullanıyorum öneririm, gayet stabil özelliği bol sıkıntısız bir cihaz.

smartrobotreviews.com
  • engelbert humperdinck  (01.09.20 12:17:46) 
Benim bu tarz robotlardan beklentim; süpürmesi, silmesi, haritalaması, haritada istediğim yerleri süpürmesi, istemediğim yerleri süpürmemesi, telefondan uzaktan kontrol edilebilmesi ve otomatik olarak istediğim günlerde bunu tekrarlaması.

Öyle lazerle tarama, 3 boyutlu tarama, farklı katları tanıma gibi özellikler beni ilgilendirmiyordu açıkçası. Şundan aldım çok memnunum, işimi görüyor: www.hepsiburada.com

Ama yukarıdan birini tercih edecekseniz bence de irobot biraz marka fiyatı koyuyor. s6 max diyorum.
  • ananiyimioguz  (01.09.20 12:31:32) 
xiaomi mi robot olarak geçen klasik modelden almıştım (paspas özelliği yok bozulduklarını duyunca vazgeçtim). bir köpek ve bir kedili evde harikalar yarattı. haritalandırması da baya iyi kafası pek karışmıyor eşyaların yerini sık değiştiren biri olmama rağmen. her gün belli saat aralığını da seçebiliyorsunuz süpürsün diye. nacizane tavsiyem mobilyaların ayaklarını biraz yükseltmeniz, o zaman büyük süpürgeye pek gerek kalmıyor doğrusu


  • greatgiginsky  (01.09.20 13:55:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.