[]

kindle vs Kobo

ilk kez e kitap okuyucusu alıcam. Kitap harici günlük gelen mil bültenlerini de otomatik okuyacağım bir şey arıyorum. Kindle touch ve Kobo clara arasında kaldım. Hangisi performans ve pratiklik açısından daha iyidir ?

birde bu çözünürlük durumu çok önemli detay mı ? Kindle touch ve kindle paperwhite arasında.

kısaca bana bir yol gösterin ya.

 
Kindle touch kullanıyorum 10 sene oldu, sıradan bir okuma için çok yeterli. Türkçe kitap için satın alarak okumak yasal olarak zor, format uymuyor yükleyemiyorsunuz yasalları bizde henüz amazon e kitap satmıyor.


  • kullanıcıadımbuolsun  (22.08.20 19:09:09) 
Daha ucuz olanını al, bi farkı olmaz. Bulursan 2. elini al hatta ekranda sorun yoksa.


  • noluyo yaa  (22.08.20 20:23:47) 
İlk çıktığı haftadan beri Kindle paperwhite kullanıyorum. Çözünürlük anlamında çok fark hissedeceğini sanmıyorum. Dediğim gibi ilk çıkan paperwhite yani bendeki. Yenilerin özellikleri falan nasıldır bilmiyorum ama Türkçe okuyacaksan satın alma yapmayacaksan kobo daha mantıklı olabilir. Bazen çok üşeniyorum ben mesela epubları mobiye çevirip Kindle atmaktan. Direkt göndermek güzel olurdu.


  • Giovanni Pipitto  (22.08.20 22:14:21) 
kobo clara aldım.


  • aligan  (27.08.20 12:01:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.