[]

Ankara yeni ziraati nasil bilirsiniz?

Diskapinin ilersinde iskitlere gelmeden sag taraftaki mahalle galiba burasi. Emekli bir memur ve 20lerin ortasinda bir genc kiz beraber yasayacak, burasi hakkinda bir fikri olan varsa cok memnun olurum saolun arkadaslar.




 
O bölgeye göre nispeten iyi bir mahalle. Bir kaç yıl git-gel yaparken gözlemlediğim kadarıyla mahallede Altındağ Kaymakamlığı, İller Bankası, GİB Ek Hizmet Binası, Askeri Lojman vs. bulunduğundan güvenlik açısından bir problem yok gibi. Tabi mesai saatleri dışında pek bulunmadım. Fakat binalar bayağı eski. 25-30 yılı vardır galiba. Genel olarak binaların altında kırtasiye ve oyuncak toptancıları bulunmakta. Market olarak yanlış hatırlamıyorsam BİM ve A101 vardı. Ulaşım açısından ise Dışkapı metro istasyonu bayağı yakın. Ayrıca çevre caddelerde otobüs-dolmuş hatları olması lazım. Son 2-3 yıldır pek uğramıyorum. Güncel durumunu bilen biri varsa ayrıca bilgilendirir.


  • trkm  (03.08.20 14:23:37) 
özel bir nedeniniz yoksa, emeklilerin ve genç kızların yaşayacağı bir yer değil. hengameli.
durumunuz uygunsa Ankara'nın en yaşanılır semti, Çiğdem Mahallesi'nden yer bakın, önerim.

  • ankarakecisi  (03.08.20 16:52:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.