[]

ofisçe kullanmalık bulut hesabı

merhabalar,

biz altı kişilik bir ofisiz. şu an ofiste server olarak kullandığımız bir bilgisayarımız var. normalde aynı ağ üzerinden paylaşımla o bilgisayara erişip dosyalarımızı alabiliyorduk. lakin belirtmem lazım, yavaşlık kelimesinin tanımıydı. ancak çözememiştik o sorunu.

şimdi süresiz olarak home-office çalışmaya geçtik. server'a elbette kimse erişemiyor.

biz de bulut hesabı alalım dedik aynı şekilde. bu konuda uygun neler önerirsiniz? bizim için ortak depolama alanı en az 2 TB olmalı ve download ile upload hızı kötü olmamalı. altı kişiyiz.

bunun dışında aramızda hamachi'yi denedik ama nedense o da oldukça yavaş. onu da çözemedim.

teşekkür ederim.

 
microsoft onedrive güzel çalışıyor.

google drive da öyle ama client'ını beğenmiyorum.

ayrıca bir de dropbox var genelde küçük ofisler için daha iyi olabilir.

fiyatlarına göre karar vermeniz lazım.
  • ozdek  (21.05.20 13:14:01) 
1 yildir office365 ve dolayisi ile OneDrive kullaniyoruz. Adam basi 10EUR gibi bir fiyati var ve son derece kullanisli.


  • erectrode  (21.05.20 17:02:52) 
bir adet synology alin, webdav etkisnlestirin. macde finderdan, windowsta harfle erisin. Bir de backblazede hesap acin. 2 TB icin ayda 3-5 usd ödeyerek geceleri synology degisen dosyalari clouada atsin. Daha iyi bir cözüm yok.


  • plastikposet  (21.05.20 18:21:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.