[]

eWallet Benzeri ücretsiz yazılım aranıyor.

eWallet diye bir program var

yüzlerce şifrenizi ve saklı kalması gereken ama zaman zaman kullanmanız gereken datayı tek şifre ile saklayan bir yazılım.

Aynı işi yapacak bir yazılıma ihtiyacım var.
Yasal olması tercih sebebidir ama olmazsa da ne yapalım hayat acımasız.

Not: PC'de kullanılacak.

yardımcı olan herkese peşinen teşekkür ederim.

Not: PC'de kullanılacak.

 
  • compumaster  (01.05.10 22:54:38) 
basit bir yontem ama ben winrar kullaniyorum bu is icin. bir txt dosyasinda yazili butun sifreler, onu da winrarla sikistirip sifreledim. winrarin sifreleme algoritmasi cok kuvvetli. arsiv icin 7 8 karakterden daha uzun bir sifre olusturursan hicbir sifre kirici program cozemez.


  • murdoc  (02.05.10 00:25:47) 
(bkz: keepass)
açık kaynaklıdır ve ücretsizdir.plugini ıvırı zıvırı falan da var.

  • silmaril  (02.05.10 00:59:27) 
hem pc hem cep için www.spbsoftwarehouse.com


  • hububrad  (02.05.10 01:03:19) 
lastpass kesinlikle. iphone dahil her yerden çalışıyor. yıllardır kanayan yarama tek çözüm. firefox için plugini mevcut, ie ile falan da çalışabiliyor. hoşuna gitmezse web üstünden erişebiliyorsun sadece . inanılmaz güzel bir program.


  • ozdek  (02.05.10 11:05:39) 
Opera ile çalışmıyor LastPass :(

winrar güzel fikir.
diğer yazılımları da deneyeyim.

teşekkürler.
  • mhm  (02.05.10 12:04:19) 
keepass bana en uygunu çıktı :]


  • mhm  (02.05.10 23:54:12) 
iyi ki sormuşsun bu soruyu. sbp wallet'i önermiştim ama ben de ama keepass'e geçtim sayende. kırek mırek uğraşmaya gerek kalmadı. autofill özelliği de güzelmiş :)


  • hububrad  (05.05.10 00:09:22) 
silmaril'e teşekkür etmek lazım :]


  • mhm  (05.05.10 01:45:59) 
@mhm
adamlar firefox, chrome, ie ve mac linux windows uyumluluğu sunuyorlar ya tamam artık dedim gittin opera dedin :) evet opera ile uyumsuz bravo. yine de chrome ya da firefox kullanıp rahatlığı görmeni tavsiye ederim. yanında taşımana gerek yok şifrelerini.

  • ozdek  (05.05.10 18:01:13) 
opera candır :]

şifrelerimin başka bir serverda olması fikrini pek sevmedim ama mantıksız da değil tabii ki.
çok teşekkürler yardımın için.
  • mhm  (05.05.10 23:43:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.