[]

regl olamamak

bütün belirtiler mevcut. geçen ay 2-3 gün erken olmuştum o düzeni bozdu heralde. 2 gün gecikmiş durumda şuanda. adet söktürücü kesin çözüm bildiğiniz bişey var mı?

hamilelik ihtimali 0’a yakın(ki evliyim olsa da olur da istemiyoruz şuan için)


 
maydanoz çayı efem.


  • burchak  (17.03.20 22:26:30 ~ 05.04.20 19:42:11) 
İki günlük gecikme çözüm aramak için erken değil mi? Bence akışına bırakın.


  • elorelia  (17.03.20 23:14:23) 
haklısınız da o kadar sancım var ki artık olsa da kurtulsam derdindeyim


  • melodi  (17.03.20 23:27:13) 
2 gün çok erken bu tür ilaçlar için. Gündemdeki salgın fln endişeye düşürdü mü hiç? Çünkü bu bizde bulunan saçma sapan hormonlar ottan şeyden etkileniyo hemen :D Onun dışında gergin hissediyorsan kendini başka sebeplerden önce rahatlamaya çalış. Rahatlayıp kendini güvende hissedince kendiliğinden çözülüyor sorun zaten :)


  • superfluid  (17.03.20 23:37:53) 
düşünmez olur muyum ailem istanbulda aklım sürekli onlarda.hadi ben haritada bile hala bulamadığım bi anadolu ilçesindeyim burayı corona bulamaz :)
ayrıca 2 gün önce 10saatlik bi yolculuk yaptım ve eşimle 3-5 gündür problem yaşıyoruz.

sanıyorum gecikme için tüm sebeplerim var :)
  • melodi  (17.03.20 23:57:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.