[]

Kötü hisler yaşattıranların aynılarını yaşamasını ister miydiniz?

Tabi ki çoğu zaman gönül konularında size hüzünlü günler yaşatmış, kötü hissetmenize neden olmuş ve bunları umursamamış birisinin günün birinde bir başkası karşısında size yaşattıklarını yaşamasını, hissetmesini ister miydiniz yahut tatmin olur muydunuz? Eğer evetse bu içgüdüsel istek aslında o kişiye hiç değer verilmemiş olduğunu mu gösterir?




 
Aç kalsın fakir ölsün tüm yalanları ortaya çıksın bu daha çok tatmin eder. Aşk meşk acısı az


  • isimmisimyok  (08.01.20 01:53:12) 
Aşk konusunda asla istemezdim. Beni üzenler de oldu ama asla kavga ile bitirmedim hiç. Oturup konuşup vedalaştık falan hep. Kısa süre acı çeksem de (şu anki gibi) bir süre sonra güzel anılar olarak hatırlanıyor.


Ama öte yandan zengin olunca hayatı mahvediledek insanlar listem var kafamda. İlkokul bullylerimden başlayacağım. Bazı konularda çok pis kin tutarım.
  • aguen  (08.01.20 01:58:45) 
İstedim ama gerçekleştiğini hiç sanmıyorum. Yapacak bir şey yok.


  • bitchesaintshit  (08.01.20 02:04:21) 
sadece aşk olarak düşünmem ama genel olarak hayatımı bilinçli olarak haddimden fazla zorlaştıran kişilere karşı Yıldız Tilbe gibi olurum.

"Allah düşmanımızı aç koymasın, hasta etmesin. Doyursun, iyileştirsin, kahretsin"
  • kakamelsokoban  (08.01.20 09:03:02) 
Dünyadaki adalete inanmadığım zamanlarda birilerini korkutan, travma yaşatan kişilerin benzer korkular yaşamasını istiyorum, zira adalet sisteminin gereken, hakedilen cezaları vermeyeceğini düşünüyorum.

Ama yok beni terk etmiş bilmemne olmuş kalbimi kırmış, böyle insanlara bedduam yok. Hepimiz hayatta o anda doğru olduğunu düşündüğümüz şeyleri yapıyoruz bir sebepten, zihnimi onlara kin tutarak doldurmak istemem.
  • sopiro  (08.01.20 09:09:22) 
İşim olmaz ya, o kötü olay yaşasın da ben de ondan haberdar olayım diye beklerken ömür tüketmeme değmez.


  • lcha  (08.01.20 09:30:35) 
Bunu bir hınç duygusuyla değil, o kişi empati yapabilsin ve bi daha başkalarına öyle davranmasın diye isteyebilirim. Bana öyle çok kötü günler yaşatan birine denk gelmedim neyse ki ama istiyor olsaydım bu sebeple isterdim sanırım.

İntikam duygusu psikolojik olarak sağlıklı bir duygu değil, yapılan araştırmalar öc almak için çabaya giren insanların öcünü alsa bile o zor durumdan kurtulamadığını, aksine o acıyı daha çok içselleştirdiklerini ve sonuç huzur bulamadıklarını gösteriyor.
  • Bruce  (08.01.20 09:36:11) 
Benden sonra ne yaşadığı umrumda olmaz, bana yaşattıklarını yaşasın demem. Bir şekilde yaşar zaten bence herkes hak ettiğini, bunun takibini yapmam. Öyle bir hırsım ya da kinim olmadı hiç kimseye karşı. Genel olarak kin tutamıyorum.


  • aquarium  (08.01.20 10:22:25) 
Benim karşıma bir daha çakmasın, adını bir daha duymayayım, bir daha haber almayayım bana yeter. Bir de mümkünse bir daha öyle kötü biriyle karşılaşmayayım.

O İsterse dünyanın en mükemmel aşkını bulsun, zengin olsun, inanılmaz bir huzurlu hayata kavuşsun. Hiç sorun değil. Yeter ki bir daha bana bulaşmasın.

Onun yaşayacağı kötü şeylerin hiçbirinin bana bir faydası yok. Ben kendi hayatıma bakarım.
  • levpontryagin  (08.01.20 11:53:08) 
Her cümlesi için, levpontryagin +1


  • irene  (08.01.20 12:46:32) 
Kesinlikle levpontryagin +1


  • deepest  (08.01.20 15:06:14) 
şimdiye kadar başıma gelenlerden (gönül işi kapsamında) böyle bir isteğim yok, ama başka başka konularda evet, aynısı gelsin başına inş. dediğim çok var.


  • selam  (08.01.20 15:10:40) 
ben bana kötü ötesi davranan adam için evlendiğinde 'eşi ve çocukları mutlu olsun hiçbir şey hissetmesinler ama kendisi mutsuzluk, tatminsizlik içinde kıvransın' diye çok beddua etmiştim. bakıyorum arada tivitlerine, geçen "bu hayat bize mutluluk filan getirmedi" yazmış. çok belli mutsuzluğu genel yazdıklarından da. oh diyorum valla, kimse kusura bakmasın. yüzüme güzel bir gülüş yerleşiyor aklıma geldikçe.


  • canimnicknameyazmakistemiyor  (08.01.20 16:41:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.