[]

Genel anestezi ile diş tedavisi gören var mı?

Filmlerde görüyoruz ama bizim ülkede hiç görmedim. Deneyimleyen oldu mu?




 
Tam burda bir tane var.


  • duptıs  (02.01.20 23:57:11) 
ben deneyimlemedim ama ankarada bir arkadasımın tavsiyesi ile gittiğim diş hekiminin muayenesinde mardinden gelen hasta çift vardı. genel anestezi uygulandığı için taa mardinden geliyorlarmış çok şaşırmıştım...


  • omonia  (02.01.20 23:57:24) 
Şöyle ki benim alt çenede bişey kanallarında sorun var,çene uyuşmuyordu,çene kemiklerinde de bir deformasyon vardı.öyle olunca benimle saatlerce uğraşmamak gerektiğine karar verilince,uyuttular.komple çene elden geçti,implantlar çakıldı.çalışan ekip gerçekten profesyoneldi.sıfır ağrı,çok az şişlikle ,bütün iş bitmiş şekilde uyandım.kısa sürede diş takılabilecek bir tedavi olmasına rağmen bir süre beklediler ve normal implant süresinde dişlerimi taktılar.

Bu sıfır ağrı meselesi benim için önemliydi,bunun travmasıyla uğraşacak durumda değildim.

Normalde dikkat etmezdim ama sonrasında bayağı bir yerde bunun reklamının yapıldığını gördüm.burda mahalle kliniği var onlarda pankart asmışlar anesteziyle diş operasyonları falan diye.
  • duptıs  (03.01.20 00:10:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.