[]

Babamin aglayamamasi

2 hafta once annemi kaybettik, evlatlari olarak biz uzuntumuzu aglayarak ifade edebilirken babam aglayamiyor, kendini cok sıkıyor, ara ara biraz gozyasi akitiyor ama sanki soyle doyasiya aglayabilirse rahatlicak, uzuntusu mide ve bagirsaklarina vurdu. Onu nasil aglatabiliriz?




 
Siz görmediğiniz zaman ağlıyor olabilir, bazı insanlar böyledir başkası varken ağlayamazlar


  • olaylar olaylar  (06.12.19 21:24:48) 
ben de 8 yıldır ağlayamıyorum. nedeni ne bilmiyorum ama. çok çok üzülsem de olmuyor.


  • dakota  (06.12.19 21:25:04) 
feymann`in kitabinda aklima geldi. pek etkilenememis ilk baslarda sonra bir kadin elbissi goruyor o zaman agliyordu.

cok zaman oldu okuyali ama asagi yukari boyle.
  • durgunfoton  (06.12.19 21:27:20) 
Basiniz sagolsun. Biz de uc hafta once abimi kaybettik. Annem ve ben aglayabiliyorken babam dediginiz durumda. Ancak babami zaman zaman balkonda/bizden uzakta/kimsenin duymayacagi yerde "oglum oglum" diye kisik sesle kendi kendine bagirirken duyuyorum. Bir keresinde yanina gittim. Sustu ve iceriye gecti.
Sanirim babalar kendi iclerinde yasiyorlar bu durumu.
Bu surecte vitaminsiz kalmamasina, yemesine, icmesine dikkat edin mutlaka. Bunye zayif dustugu icin cesit cesit hastalik cikiyor... tansiyonunu da duzenli olcun, not edin mutlaka.
  • nax  (06.12.19 22:00:28) 
Başınız sağolsun. Herkes kendi acısını kendine göre kendi içinde yaşıyor. Kendi kendine kaldığında ağlamayı tercih ettiği gibi, sizi üzmemek için de ağlamamaya çalışıyor olabilir. Ya da bilinçli olarak böyle davranmıyor olabilir. Kardeşimi kaybettikten sonra bana "ağla açılırsın" denilene dek ağlayıp ağlamadığımı bile farketmemiştim.


  • bruce mclaren  (06.12.19 23:08:58) 
öncelikle başınız sağolsun.

herkesin duygularını ifade etme şekli farklı oluyor. belki kendisine biraz daha fazla özel alan yaratarak yalnız kalmasını sağlamanız daha iyi olacak. bırakın odasında veya başka bir yerde tek başına ağlasın. içindekileri bir şekilde boşaltması lazım. kendisinden de devamlı ağlamasını beklemek ya da çok fazla bu konunun üzerine gitmek bir müddet sonra gerginliğe de yol açabilir.

zamanla içinde bulunduğunuz bu durum tamamen olmasa da dağılacak.
  • mcsword  (07.12.19 00:07:43) 
başınız sağolsun demek için yazıyorum. @nax sizinde başınız sağolsun. çok üzücü.


  • zam sampiyonu domates  (07.12.19 08:06:57) 
başınız sağolsun, mekanı cennet olsun.


  • hem şişko hem deli  (07.12.19 10:24:19) 
herkes aciyi farkli sekilde yasiyor, ben annemi kaybettikten sonraki neredeyse alti ayi tam anlamlandiramiyorum mesela, biraz boyle ruya kabus hayal gibi gecip gitmis, ozellikle icedonuk bir insansaniz bir anda en kendi icine cekilmek istediginiz zmanda sahne isiklari ustune cevrilmis gibi oluyor, herkesin unutmasini, bu konuyu konusmayi birakmasini bekledim galiba gonul rahatligiyla acimi cekebilmek icin, cok cok zor bir surec kendini yerlere atamayanlar icin, knedi haline birakin, tam yalniz birakmayin ama eger ihtiyac duydugu mesafe ise biraz mesafe iyi gelebilir. sevmedigi akrabalarla muhatap olmasini engellemek, gelecege dair pratik kaygilara dair guven vermek, saygili bir sekilde sefkat gostermek cok onemli. tabii ben bunlari soyluyorum ama siz de su anda acilisiniz, ideal bir aci cekme sekli yok, siz de kendinizi heder etmeyin, kendi haline birakin. anneniz nurlar icinde yatsin.


  • mavicorap  (07.12.19 15:09:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.