[]

Rent A Car, Kredi Kartı Provizyon Îşlemleri

Herkese merhaba.
kredi kartim kuryede takıldı kaldı. 20 gündür Kuryenet kartımı vermiyor.
kartim yok fakat öte taraftan araç kiralamam gerekiyor.
Gerçekten çok ihtiyacım var araca, önemli bir işim var.
Soru şu,
kardeşimin kredi karti var ve üzerine isim yok.
araç kiralarken onu kullansam sorun yaşarmıyım? kiralama şirketi problem yapar mı? veya personel itiraz eder mi?
Kurumsal olmayan şirketlerden kiralamak istemiyorum çünkü boş senede imza atıp hayatımı mahvetmek istemiyorum
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Iyi akşamlar.

 
Kartta isim yazıp yazmamasının ne önemi var ki, neticede işlem yapıldığında kartın kimin üstüne olduğu kayıtta çıkıyor, olmaz yani o iş.


  • angelus  (30.11.19 18:43:19) 
Ödeme nakit yapılacak.
Sadece Provizyon karttan alınacak.

  • yesil basli govel santor  (30.11.19 18:44:23) 
Yurtdisiysa kesinlikle olmaz. Araba surucusunun karti olmasi gerekiyor ve isimli olmasi lazim.

Turkiyede belki ama sanmam. Genelde odemeyi de nakit kabul etmiyolar zaten.
  • kuehles blondes  (30.11.19 18:47:03) 
Provizyon yapılan kart kimin adına kayıtlıysa aracı o alır ödemeyi nakit yapman önemli değil, nakit işlem de yapmıyorlar bildiğim kadarı ile, adam sana "provizyon yapılan kart X adına kayıtlı, aracı o alabilir" der. Ha kardeşini de yanında götürürsen seni ekstra ödemeyle ek sürücü olarak yazdırabilir, öyle yaparsan sorun olmaz diğer türlü mümkün değil diye düşünüyorum ben.


  • angelus  (30.11.19 18:51:27) 
enpara karti ise, kurumsal bir kiralama sirketinde ustunde isim yazmadigi icin karti kabul etmediklerini gordum. eleman havaalaninda arabasiz kaldi. bir bankayla konustu, bir kiralama sirketiyle. sonucta arabayi alamadi.


  • crucio  (01.12.19 02:28:33) 
Olmaz. Kartin senin adina olmasi lazim.
Kartin ustunde isim yazip yazmamasinin onemi yok, kartin kimin adina kayıtlı oldugu belli.
Kurumsallardan kiralayamazsin baskasinin kartiyla.
  • stavro  (01.12.19 10:08:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.