[]

muhteşem üçlü: sinir stres alınma

merhabalar,

geçen yıllarda zirveye ulaşan bir alınganlık sorunum vardı, geçen sene onu yendim. artık gerçekten hayat tarzı olarak "yav he he" modundayım, modunda olmaya çalışıyorum hala.

lakin şimdi de sinir çıktı. herkese her şeye sinirleniyorum. sabah tramvayda bir adet hanımefendi, önünde durduğum ve oturacağım yere poposunun yarısını iliştirdi. sonra yavaş yavaş kaydı. ben sadece tip tip baktım ve güldüm, başka yere geçtim. ama yapmak istediğim şey tip tip bakmak değildi. başka şeylerdi.

araba kullanırken ayının teki yanlış bir şey yaptığında sinirleniyorum. sellektör yakıyorum, kornaya basıyorum. babam diyor ki, sen mi eğiteceksin. eğitcem :(

kırmızı yanarken bir kez biri arabadan dışarı mandalina kabuğu atmıştı ama toplasan 2 mandalina eder. yeşil yandı gittim bunların yanında durdum. utanmıyor musunuz yere atmaya dedim, adamlar camı kapattılar. yine sinirim içimde kaldı.

ikili ilişkilerimde de ben pasif agresif bir insanım. arkadaşım kırılmasın diye bir şey demem sinirlenince, ama hareketlerimle belli ederim o an. yalnızca o an ama. on dakikaya geçer.

evet bütün bu sinir geliyor ve geçiyor. sadece hatırlayınca yine sinirleniyorum.

28 yaşında işinde gücünde bir bireyim. hatta olay bu ya. yeni patronum çok agresif biri. azarlamaya yer arıyor. ben de azarlanmamak istiyorum. ondan böyle doldum.

napcam ben? buldunuz mu bunun tuşunu, basayım.

teşekkürler.

 
kendimi degistiremedim, ben de isimi ve yasadigim yeri degistirdim. butun bu gerginlik cok ama cok azaldi.

pasif agresiflige hala bir cozumum yok.
  • the end of time  (29.08.19 12:25:15) 
Bunun gibi olumsuzluk çok. Baban haklı, eğitemezsin. Bir zamanlar bende öyleydim. Trafikte, yolda, okulda, markette en ufak olumsuzluk görsem sinirlenirdim. Sadece bana zararı oldu. Onlar olduğu gibi devam ediyor. Artık umursamamaya çalışıyorum.

Ufak bir öneri o zamanlar tahlil yaptırmıştım ve b12 vitamin değerim oldukça düşük çıkmıştı. Eksikliği sinirlilik hali oluşturuyormuş.
  • mekaniker  (29.08.19 12:53:04) 
@mekaniker
evet bende de öyle çıktı, bir türlü arttıramayınca artık iğne yiyorum. üçüncü iğnemi yedim, iyice gerilmeye başladım ama :/

  • allineed  (30.08.19 12:16:32) 
Dilaltı olarak bulunan b12 yi düzenli olarak kullanabilirsin. Faydasını gören çok.


  • mekaniker  (31.08.19 16:13:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.