[]

Araba galerileri ne kadar kar koyup satıyor? (Reno Clio)

www.sahibinden.com

Galeri 78950 TL'ye satıyor. Sahibinden yani kullanıcısından bulsak ne kadara alırdık?

ya da pazarlık yapılıyor mu bu galerilerle?

BONUS: Linkteki dizel 2016 model Reno Clio alınır mı? Çok yakar mı bu arabalar ve uzun ömürlü mü?

Artık hatchback olarak Vosvos Polo var sağda solda, Reno'lar eskisine göre daha pahalı, pek alınmıyor mu ne.

 
galeriden araç alınmaz diye söylüyor işten anlayanlar. genel prensipmiş.


  • zgrydn  (23.08.19 13:25:22) 
Dizel bir clio hiç yakmaz. Garanti.


  • iddaaci  (23.08.19 13:28:59) 
linkteki arac alinir. boyle araci sahibinnden de en acilinden satandan zaten 72 73e alabilirsiniz. pazarlik yaparlar elbette ama kullanici kadar dusmezler bu adam 75 e vermez mesela en iyi ihtimal 76.500


  • eipcack  (23.08.19 13:59:35) 
Sahibi galeriden ucuza satmaz, acelesi varsa ancak. O da zaten acil satılık varsa sen yakalayana kadar bir galerici gidip alır.

Biraz bakınca aracın fiyatının sitedeki diğer ilanlara göre normal görünüyor, benzer km ve temizlikte araçlar aşağı yukarı aynı civarda.

Pazarlık tabi ki yapılır, kaça kadar düşeceği muamma.

En az yakan ve en başarılı dizel motorları üretiyor renault, Nissan/Mercedes vs farklı firmalar bile bu motoru alıp takıyor küçük cc araçlarına.

Şehir dışı yolda ortalama 90 km/h hız ile 5 litre yakıyor.

Fakat EDC şanzıman beyni 120-150 bin km gibi arıza verecek, verir demiyorum bak kesin verecek :)
  • John Bloor  (23.08.19 14:14:29) 
İlk soru: Galeriler genelde piyasa fiyatına satıyor. Alırken ucuza buluyor. Yani örneğin siz masrafsız araç bakıyorsunuz bu fiyatlara. Demiyorsunuz ki "70 bin liraya 5 bin masrafı olan bi araç bulayım, yaptırıp binerim". Bunu diyen de var ama işte genelde galericiler bu araçları bulup ankaşmalı ustasına ucuzdan yaptırıp piyasa fiyatına satıyor.

BONUS: Renault'nun hem dizelleri hem de benzinli motorları cidden çok az yakıyor. Şuradan detaylarına bakabilirsiniz. Yakıt değerleri cidden çok iyi: www.arabalar.com.tr

Kişisel olarak şunu söyleyeyim. Clio'ya hayatta o kadar para vermem. 3-4 yaş daha büyük Golf alırım. Golf ile Clio arasında konfor bakımından uçurum var.

edit: bu araın şehir dışı 90 km/sa hızda 5 litre yakması çok fazla. 3.5-4 litre yakar en fazla. Bende Polo var. Şehir dışı 3.4 litre ortalaması var 90'la giderken. Şehir içi 4.5 - 4.7 oluyor.
  • himmet dayi  (23.08.19 14:24:32 ~ 14:26:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.