[]

Peugeot Rcz alınır mı Vs Mazda Rx 8?

www.sahibinden.com

2011 model, 46K km'de. Hasar kaydı vs boya yok yazmış adam 95K fiyat.

Hemen hemen bütün ilanları gezdim, hepsinde ağır hasar kaydı falan var, hem de galeri satıyor sahibindende.

Soru: Temiz RCZ bulunursa alınır mi? Verilen paraya değer mi, İstanbulda kullanılır mi, hayvan gibi benzin yakar mı? Alternatifi ne olabilir?

Bilen biri yorumlarıyla yazarsa sevinirim.

SORU2: Aynı fiyata Mazda Rx 8 var ama hasar kayıtlı.

Zaten her ilanda "Sigorta şirketinin abartması yüzünden" yazıyor.

Arabadan anlamayan birini sağlam tokatlarlar şu ilanlarda.

Not: arabadan anlamayan ve yapılan kazıklamalara, yalanlara karşı, ehliyete yeni yazılmış, poposu kalkmış şu arkadaşınızı bi aydınlatıverin gari.

sizi bu tarz sorularla biraz sıkabilirim bu aralar.

 
RCZ sikinti cikartir mi bilmem ama bence tipi kotu. franzsizlari sevemedim gitti, zamanin 205 gti'i haric tabiiki.

rx8 cok daha yakisiklidir, ayrica dort kapili ve daha kullanisli. ama rotary motorun cok omru kisa. ben tek motorla 100.000km gorene denk gelmedim. bir de saglam yakar bu araclar.

sekil olarak bmwlerin iki kapilari guzeldir. ama iki kapi araclar bir sureden sonra cakal cukal takiminin eline dustugu icin temizini bulman zor olur. ayrica bmwler de masrafsiz araclar degil.

bence ehliyeti yeni aliyorsan biraz pisene kadar iki kapi falan alma, al kucuk bir tane 4 kapi arac acemligini at, biraz sanayi falan gordukten sonra gir bu islere...
  • cooperr  (21.08.19 07:07:05) 
wankeller sikinti hocam 1.3 motordan 236 hp mi ne uretiyorlardi. unuttum ve bu 2016 modeller icin falandi belki yenilerde daha da fazladir.

ben girerdim bakardim ikinci elleri hep 45.000 km 50.000 km'de satiliga cikmis oluyordu. gene oyledir. sahibinden'e gir bak satilik olanlar kac kilometrede. ha tip olarak yol tutusu olarak (mekaniksel acidan kusursuzdur) mukemmeldir ancak motorlar (isidan contadan aslinda) sikintili.

rcz hayvan gibi yakmiyor. normal bi bmw 3.20i gibi kendisi. mazda'dan daha iyidir kendisi.

ek olarak ben zaten hic hic sigortadan sisirilmis hasar kaydi olmayan ilan gormedim. hepsi sigortadan sisirilmis. ahahaha. yalan konusurken yuzleri de kizarmiyor.
ha bu arada ayni motor sikintisi mini cooper gp'de de vardi yasadik bunu. sikintili arac kendiliginden airbag bile.acmisti.
cogu insan bmw seviyor bilindik marka gosterisli marka diye temiz 3.20d 2011 bulursaniz alin arac gidiyor. ayni fiyatlar hemen hemen. bos yolda 250'yi goruyorsunuz. yol tutusu frenleri de iyi. malzeme kalitesi normal seviyede 2008 astra sedan var. ici onunla ayni kalitede. hatta opelinki daha iyi olabilir cunku benim aracin kapi kollarinin tutulan yerinde plastik boyle sumuk gibi olmustu.
su ana kadar kullandigim en zevkli en iyi araba type R fn2 idi. ama bmw daha az yakiyordu. type r'in temizini bulamazsin da bmw'nin bulursun.

edit: g'tu biraz toplayayim 850 ya da cruze almayi dusunuyorum. performans icin 850 aile tipi icin ise cruze'u oneririm. bu arada cruze'un 2.0 dizeli de cok iyi gidiyor.
  • turbo sadık  (21.08.19 07:59:40 ~ 09:36:29) 
Sigorta şirketi enayi değil. Kimse kimseye havadan para vermez. Şişirme falan yalan dolan.

Bence ikisi de alınmaz. Rcz kullanışsız. Apaçi arabası. Rx8’de wankel motoru var, her ikisinin de piyasası kötü.

Macera arayıp zarar etmeye gerek yok
  • Delay Fuze  (21.08.19 08:33:54) 
Arkadaşlar ilanlarda neye dikkat etmeyelim?

Memurdan yazanlar var, memurlar sütten çıkmış ak kaşık mi yani? Memurlar hiç günah işlemiyor mu :/

Bir de araba önerileri alacağım.

Ama bunlar ayrı duyuruların konusu. Ayrı ayrı duyuru açıcam.

Tabi ki arabadan anlamıyorum pek. O yüzden bilmemem doğal şu motor sıkıntılıdır vs.

Anladığım kadarıyla bunları alanın elinde patlar bu canavarlar. Zarar ettirir yani. Sadece heves atmak için kullanılır, o kadar da zengin değilim.

Hatchpack araba önerileri de alacağım.
  • Cesario  (21.08.19 09:32:53) 
@ces bence hic ugrasma ayni duyurular zaten var.
youtube'ta begendigin arabalarin inceleme videolari var.

araba alirken dikkat edilecek hususlar diye baslik vs de var.

90.000 liran paran mi var. bak youtube'a 90.000 lira civarina alinabilecek arabalar yaz incele begen. sonra forunlara facebooka gruarina uye ol. en cok hangi sorunlari var kronigi var mi? tamam iste.

beyaz melek bilmem ne doktordan kadindan yer ucagi gibi tanim varsa kacin diye zaten uyariliyor her yazida.
daha once bunun ornegini verdim, doktor bi hanimdi galiba, arabasini satiyor. alici ile birlikte expertize goturuyor. aracim doktordan bayandan temiz diye ilanda. araba evet kaza yapmamis doktor ve hanimdan ama expertiz aracin kaputunu acamiyir ahaha levye ile acmislar. o kadar zaman bakima falan goturulmemis ki oas tutmus. arac da vw polo. servise falan goturmemis kadin ahahaha. bilmiyordu sanirsam.

al sana doktordan 'bayandan" araba.
  • turbo sadık  (21.08.19 09:42:42) 
rcz piyasada çakma ferrari olarak bilinir. 1.6 200 beygir araç benzini içer. istanbula lpgli küçük motorlu araç lazım. rcz tarzı arabaların piyasası çok yoğun değio seveni alır.
rx 8 de wankel motor var. araştırırsan görürsün motor belli kmden sonra bitiyor, değişik bir motor sistemi.

galiba spor araç bakıyorsun, farklıda olsun istiyorsun. bmw 116 m sport öneririm ancak bmw de temiz bulmazsan seni üzer.
eski kasa clk 200ler falan daha az üzer seni
  • mikahakkinen  (21.08.19 14:29:53) 
rx8 gerçekten zengin çocuk oyuncağıdır. Yani bu iki aracı da alan, aracın tüm maliyetini göze alarak satın almalıdır. Özellikle ilk kez arac alacaksan, otomobil sahibi olmaya alışmak için daha genel geçer bir araçla başlamanı öneririm. bu araçların neredeyse hepsi hor kullanılmış, abartılmış, muhtemelen süratli kazalarda parçalanmış, kıymeti gereği yeniden toparlanmış araçlardır.en azından

rcz için ise hiçbir şey diyemiyorum. bilmediğim, bilmek de istemediğim bir araç.

belki bütçene uygun bir mini cooper modeli iyi olabilir senin için.
  • kratos  (21.08.19 14:40:41) 
Dostum seni tanıdığım kadarıyla o parayı ya ucu ucuna biriktirdin yada öyle bir para yok hayal etmek için bize soruyosun. İlk araç olarak ikisi de alınmaz. Doğru düzgün paran yoksa bu araçlar alınmaz, ilk arızasında yaptıracak para bulamazsın. Millette tane tane anlatmış alıcan sanıp, ayıptır.


  • Tears of Devil  (21.08.19 14:46:52 ~ 14:47:03) 
rcz konusunda bir bilgim yok maalesef, ama kullanıcı kitlesi malum, temiz bulmak zor.
rx8'e yaklaşmayın derim. wankel ancak bu işin hastası olan, tecrübeli birinin kullanması gereken motor. sürekli yağ eksiltir, bagajda küçük yağ bidonu ile gezersiniz. kullanım alışkanlığı gerektirir, huyu suyu farklıdır. yakıt tüketimi yüksektir. ustası parçası azdır, bir sorun olursa pahalıya patlar. temiz kullanılmış, yıpranmamış araba yok gibidir, olanlar da ya satmaz ya da uçuk fiyatlar çeker.

  • gkhncnzdgn  (21.08.19 16:44:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.