[]

GoT, HIMYM, Lost bozma sıralaması?

Özellikle final sezonlarıyla, en kötü bozmadan daha az kötü bozmaya doğru sıralarsak nasıl olur sizce? Benim görüşüm GoT > HIMYM > Lost. Ayrıca dünyadaki sonradan bozmuş varsa 100 lerce diziyi üst üste toplasak bile hiçbirisi GoT kadar edemez bozma konusunda?




 
himym izlemedim. lost ile got kıyalarsak tabii ki got çünkü zaten lost'un finalinden tatmin olmuştum ben.

lost'un finalini kötüleyen ya da lost bozdu geyiği yapan insanların %99'unun "meğer hepsi ölüymüş", "meğer hepsi araftaymış", "meğer her şey rüyaymış" tarzında saçma sapan alakası olmayan çıkarımlar yapıp finalden hiçbir şey anlamadığını gösteren insanlar olması da ayrı konu. bari anlayıp kötüleseler en azından ciddiye alıcam.
  • rotten head  (04.06.19 04:44:16 ~ 05:26:47) 
@rotten head
(Bkz: spoiler)

  • her giriste sifresini unutan adam  (04.06.19 05:00:33) 
@her giriste sifresini unutan adam
yazdığım cevapta bir kelime bile spoiler yok çünkü zaten diyorum onlarla bir alakası olmadığını. kaldı ki final yapalı 10 sene olmuş dizi spoilerlık durumu mu kalmış allahını seversen.

  • rotten head  (04.06.19 05:09:12) 
Himym bunlarla aynı kategoride değil bence.
öncelikle diğer ikisinde alt yapı ve yeterli materyel vardı. sonunu hakikaten kötü getirdiler.

Got en başından da çok kaliteli değildi bence bu arada. özellikle G.Martin elini çekince iyice sarpa sarmışlardı.
  • mvpatakan  (04.06.19 06:11:59) 
Himym bozmadı bence. Got izlemedim. Lostu zorla izledim.


  • sutlu nescafe  (04.06.19 07:17:17) 
Himym buyuk bir olay orgusu, mantik gerektirmeyen eglencelik bir diziydi.ben sonuna kadar eglenerek izledim.
Lostu ilk izledigimden yillar sonra tekrar bastan izledim. Butun sezonlari arka arkaya izleyince hersey daha derli toplu anlasilir geldi bana. Sonu da kendi icinde tutarli gozuktu bu durumda.
Gota gelince.son sezondaki mantik ve cekim hatalari bir yana ben hikayenin sonunu begenmedim. ama dizi oyle bir noktaya gelmisti ki o kadar genis bir izleyici kitlesinde herkesi memnun etmek imkansiz. Yani ben sonucta dany tahta gecseydi de memnun olmayacaktim, ama bir suru kisi onun tahta gecmesini istiyordu vs.
  • havada bulut  (04.06.19 10:31:34) 
lost > got > himym.

got en azından kafalarda fazla soru işareti bırakmadan saçma bir sonla bitti gitti. zaten gizem dizisi değildi. lost'un yaptığını ise kimse yapmadı. en az 20-30 tane soru işaretini izleyiciyi hiçbir şekilde umursamadan cevapsız bıraktılar. resmen kitleyi kandırdılar. lost bu dönemin dizisi olsa çok daha fazla tepki görürdü, allahtan o yıllarda bu kadar sosyal medya yoktu. üzerinden zaman geçtiği için insanlar lost'un ne kadar batırdığını hatırlamıyor bence. ayrıca puştluk bakımından da j.j.abrams herkesi döver.

himym zaten eğlencelik basit sit-com. finali iyi bitse ne olur kötü bitse ne olur.
  • sir gawain  (04.06.19 10:47:51 ~ 10:51:42) 
HIMYM bozmadı. Zaten dizinin böyle biteceği daha başladığı gün belliydi. Zaten çocukların konuşmalarını bile dizinin başında çekmişlerdi çocuklar 9 yaş büyüyeceği için. Zaten 7 ya da 8. sezonda ekşi sözlükte artık sonu bile tahmin edilebiliyordu. "8 sezon Robin'e olan aşkını anlattı, 1 sezon anneyle olan şeyleri anlattı, böyle saçma hikaye olmaz. Ted Robin'e hala aşık" deniyordu. O yüzden HIMYM bozdu diyemeyiz. Temelde bozuk olan bir şeyi varsa o da anneye olan aşkını sürekli hayatının en büyük aşkı olarak anlatması. O da tabii çocuklarına anlattığı için mantıksız değil.

Lost -> Evet bozdu ama en azından soru işaretlerinin büyük bölümünü bir şekilde cevapladı. Anlayan var, anlamayan var. Çok detayına girmeyeceğim.

GoT -> Allah belasını versin bu senaristlerin. O kadar çok hikaye havada kaldı ki, böyle bitmesi aşırı saçma oldu. Aklıma geldikçe sinirleniyorum.
  • himmet dayi  (04.06.19 11:39:51) 
himym bozmadı mı oha artık. bi kere eğlencesi de özellikle son 2 sezon dip yaptı da konu olarak da yıllarca anlattıkları anneyi bir anda öldü diye geçiştirip o zaten önemsizdi ted hep robin'e aşıktı gibisinden mavi kornayla robin'in karşısına çıkarmaları falan saçma sapan işler. robin - barney çifti de hep daha uyumlu verilmişti bana göre.

lost'un olayı da üstüne gizem kata kata gitmekti bi yerden sonra bu çığ gibi büyüyüen gizemlere kapsayıcı bi cevap verilemeyeceği belliydi. got'ta ise böyle bi durum yoktu, beklenti aşırı yüksekti o yüzden özellikle son sezon çok daha büyük hayal kırıklığı oldu. got daha yüksekten düştüğü için 1 got diyorum, lost ve himym de berabere.
  • semaforo de medianoche  (04.06.19 12:40:20) 
himym bozmadı, sadece gereksiz uzatıldı. bozma bakımından got, lost'u geçti bence.


  • nothing in my way  (04.06.19 12:41:04 ~ 12:41:22) 
Ben GoT son sezonundan o kadar şikayetçi değildim. Bu tarz bi finalin olacağı belliydi yani ben bozdu diyemem. Diğer iki diziyi izlemedim gerçi ama GoT bozmadı bunu söyleyebilirim shdhsd


  • nundu  (04.06.19 12:56:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.