[]

4 yıl geçti eski kız arkadaşımı unutamıyorum.

4 yıl geçti eski sevgilimden ayrılalı sonra da hayatıma başka kadınlar girdi ama unutamıyorum. Özellikle mutsuz olduğum zamanlar hep aklıma geliyor. Geçenlerde dayanamayıp fake bir hesaptan stalkladım, fotoğraflardan sevgilisi olduğunu zannettiğim yakışıklı bi adam var teyit edebilmek için adamı da takip edeyim dedim instagramdan. Muhtemelen kız benim olduğumu anlamıştır çünkü her iki hesap da bugün beni engellemiş. Öyle üzgünüm, özlüyorum. Çok mu anormal bu durum?




 
Abi sen hastasin tedavi olman gerekiyor. Anormali gectim, hastalik.


  • stavro  (19.03.19 22:27:27) 
@stavro tedavisi vardır umarım :)

@poee yok hiç yazmadım. mevzu kız olup olmaması değil zaten sonra birileriyle oldum. sen aşk nedir bilir misin?
  • rojhat  (19.03.19 22:32:19) 
abi biz aşk nedir biliriz de, kadınlar bilmiyor sorun orda...


  • edaddy  (19.03.19 22:49:03) 
ne diye ayrildin o vakit


  • bugun hava gunluk gureslik  (19.03.19 22:55:50) 
Normal değil abi. 1 yıl unutamamak hatta 6 ay unutamamak bile normal gelmiyor bana artık. 4 sene ne yahu. Bebek 4 yaşına giriyor seneye okula başlayacak oluyor, dünya kupası oluyor, liseliler üniye başlıyor, insan yaşlanıyor be 4 sene içerisinde. Vay be. 1 ay acı çekersin, 2. ay hadi öyle böyle geçse 2. ayın sonunda unutulması gerek bence.

4 çok be, 4 epey bi ÇOK.
  • eazy  (19.03.19 23:00:16) 
Madem unutamiyorsun niye hayatına başka kadinlar alıyorsun? O kadınlara yazik değil mi? En sevmediğim insan turlerinden biri. Birine saplanip kalan ve başka insanlarin duygulariyla, hayalleriyle oynayan akli sira yaralı tip.


  • japon balığı  (19.03.19 23:09:56) 
aşk bu değil güzel kardeşim. şayet bir yetişkin (kadın veya erkek fark etmez) bu kadar zaman birini unutamadığını iddia ediyorsa, ajitasyonun dibine vuran arabesk bir ruhu vardır. yok platonik, yok unutamadım. aşk dediğimiz şey karşılıklı etkileşimle beslenir, gelişir, büyür, güçlenir. karşılıklı etkileşim olmayan bir durumda aşktan değil saplantıdan, boşluktan, özgüvensizlikten, kendine saygı duymamaktan bahsediliyordur.


  • Phoebe  (19.03.19 23:11:17) 
Japon balığı+5476 ayrıca durumun hiç normal değil, 4 sene anormal diyemiyorum hastalıklı bir durum.

Ayrıca erkeklerin böyle yıllar geçip eskilerini unutamamayı gerçek aşk sanması bana aptalca ve arabesk geliyor. Hiçbir kadın arkadaşımdan böyle şey duymadım, başkasıyla birlikte olduğu halde eski sevgilisine aşık olan ama çevrem sözümona yaralı, güvensiz ve bağlanma sorunu olan erkeklerle dolu. Kendinize de hayatınıza aldığınız insanlara da saygınız mı yok? Bunun adı aşk değil. Lütfen. Bu bildiğin hastalık.

Böyle bir cevap yazmazdım aslında ama hayatıma başka kadınlar da girdi kısmına baya takıldım. Sana değil o kadınlara içim acıdı.
  • Mossy  (20.03.19 00:59:32) 
Mossy +1

Bu hisler cok sagliksiz ve altinda yatan baska bir sey var bunu bulmaya calisin, saplanti yaptiginiz sey baska bir sey, ask gercekten bu degil. Yalnizliktan mi korkuyorsunuz nasil bir saplanti korku var onu arastirin
  • kassiopeia  (20.03.19 01:53:37 ~ 01:55:38) 
Onla olduğun zamanki mutluluğu özlüyosun
Yeni maçlara bak hacı
Daha çok mutlu olduğunda adını bile hatırlamıyosun
  • photo85  (20.03.19 14:37:50) 
Psikologa gitmeye başladım, cevaplarınız için teşekkür ederim.


  • rojhat  (24.03.19 21:26:52) 
sağlığın yerinde değil, destek al
normal değil, evet
sevmek de bu değil ayrıca
rahatsız edici bir durumun var
  • jimjim  (24.03.19 21:28:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.