[]

bas gitar kılıfı

öneriniz var mı?

shop.zuhalmuzik.com

şu nasıl sizce? pek kaliteli durmuyor ama 20-30 liralık kılıflardan iyidir diye düşündüm. hem fender sonuçta. bir de herhangi bir 4 telli bas gitar sığar herhalde di mi herhangi bir bas gitar kılıfına, sıkıntı olmaz?

en fazla 150 liraya çıkabilirim.

 
2. el kalın pedli bir şey bulabilirsen al. 0 olarak 150 lira vererek alacağın şey yerine 10 liralık naylon olanlardan al aynı şey.

bir de şey yapabilirsin, acil lazımsa böyle tırt naylon olanlardan alırsın çok ucuza, 2. el gitar satanlardan kılıfı olanlara teklif sunabilirsin size naylon kılıf versem o kılıfı bana 100 liraya satar mısınız vs. gibi.(bi arkadaşım yapmış böyle kehkeh)
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (15.02.19 23:18:08 ~ 23:19:33) 
2. paragrafta dediğini pek anlamadım ama bir arkadaş ekolü kokusu aldığımı söylemeliyim :D

edit: şimdi anladım, jeton biraz geç düştü.
  • sloth  (15.02.19 23:34:10 ~ 23:37:33) 
hocam şimdi şöyle, kimse kendi sattığı gitarın kılıfını satmaz, yoksa gitarı satarken gitarı nasıl götürecek? ama sen teklif ederken diyeceksin ki "böyle böyle senin gitarın sadece kılıfını satsana bana 100 lira fişeklerim benim tırt kılıfı da veririm kılıfsız kalmaz yani" işine gelir çünkü totalde daha çok para girer cebine.

özellikle giriş seviye gitar satanları gözüne kestir. bunların alıcıları da zaten gigbag'in önemini anlamayacakları için kılıf mılıf sormazlar bile. en fazla "kılıf var mı" derler, o yüzden satıcının da işine gelir bu ticaret.

fena uzattım ama öyle işte :D
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (15.02.19 23:38:16) 
Öğrencilik zamanlarında bas çalarken çok çektim bu derdi ben. Gitara bişe olmaz ama sırt falan kalmıyor taşırken hele de ağır bir bas gitar ise ki curbow bile ağır sayılır bir enstrüman için.

O yüzden salla kılıfın kalitesini kayışa odaklan.
  • bos gezenin bos ustasi  (15.02.19 23:44:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.