[]

hayattan bunalınca ne yapıyorsunuz?

insanlardan soğuduğunuzda, hayatın üstünüze fazla gelmeye başladığı zamanlarda ne yapıyorsunuz? ben içime dönmeye çalıştım ama içime döndükçe de bunalımım,tahammülsüzlüğüm arttı. deşarj olamadım bir türlü. antidepresanların geçici mutlulukarına tekrar mı başvurmak lazım?




 
spor yapıyorum
enstrüman çalıyorum
yürüyüş yapıyorum
kamp kuruyorum
içki içiyorum
dans ediyorum
araba kullanıyorum
sinemaya gidiyorum
  • superb  (18.01.19 10:46:29) 
sevdiğim şeylere yöneliyorum. bunlardan en önemlisi ve pastada en büyük dileme sahip olan kişi sevdiğim. onun haricinde kitaplar, şarkılar, uzun yürüyüşler. kendine bir yaşam alanı yaratman önemli olan. gerçeklerden bunalınca çıkıp nefes alabileceğin bir alan.


  • kablelvuku  (18.01.19 10:52:37) 
Müziğe sardım ben. Enerjik Müzikler ve mindfulness.

Onun dışında hedeflere ilerliyorum. Bos durmuyorum. Eve girmiyorum. Hep dışardayim. Hava biraz daha isinsin deli gibi koşmaya başlayacağım bir de
  • westblack  (18.01.19 11:04:15) 
spor, bisiklet(dağ havasi), seks, bol uyku. vücudu deli gibi yorunca gelen huzur bambaşka.


  • hasmetizm 2046  (18.01.19 11:29:59) 
-Savunma sporuna başlayabilirsin.
-fitness, crosfit yapabilirsin.
-bisiklet alıp. bisiklet kulübüne üye olup; bisiklet sürebilirsin.
-doğada kamp yapabilirsin.

içine kapanma, yeni insanlar tanı.
  • komando kani var bende  (18.01.19 11:33:02) 
Resim


  • i m cool with that  (18.01.19 11:52:44) 
insanlardan uzaklaşıyorum. sıkılana kadar kendi kendime vakit geçiriyorum, spora gidiyorum vs.. sonra insanları özleyince görüşüyorum. daha iyi hissediyorum o zaman.


  • interview with the vampire  (18.01.19 11:55:09) 
depresyon dönemimi puzzle yaparak atlattım ki daha önce hiç denememiştim. bana çok iyi geldi, hiçbişey düşünmüyosun ve puzzle a odaklanıyosun. meditasyon gibi. biraz toparladıktan sonra da spora başladım ve bu ikisi ile herşey güzelleşti.


  • hypathia  (18.01.19 12:01:27) 
sövüyorum.

ekşici olduğum için sövdükten sonra yoga yapıyorum. :D
  • datnet  (18.01.19 12:01:33) 
Yoga yapiyorum.
Kanavice, carpi isi denilen el islerinden yapiyorum. Benim icin puzzle gibi hem de bitirince elimde el emegi bir ürün kalmis oluyor.

  • chitosan  (18.01.19 12:33:24) 
Meditasyon. Budizm. O kadar iyi geliyor ki anlatamam. duzenli meditasyon yapan birinin dayanamayacagi stress yok. butun ictenligimle tavsiye ederim.


Yakin zamanda da borek corek pisirip millet dagitmaya basladim, o da guzel oluyor. rahatlatici.
  • JohnOakley  (18.01.19 14:31:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.