[]

Bir adet kek İngilizce sorusu

eksiup.com

B ile E arasında kaldım fakat İsmail abi gibi düşününce E olmaması için hiçbir sebep olmuyor, mantık B diyor ama öyleyse niye paragrafta sinema planını vurguladı soru kolay olmasına rağmen cevap anahtarı olmadığı için emin olamadım :/


 
mantıken sinemada film izlerken iş yapamazsınız, bu yüzden E olamaz.
B oluyor cevap. sinemadan bahsetmesinin sebebi aslında değiştirmesi kolay bir plan olması. ne bileyim arkadaşıyla buluşmak da olabilirdi. o yüzden ben olsam direkt B derdim.

  • interview with the vampire  (14.01.19 15:32:50) 
Çok detaya takılmışsınız. Olay sinema konusunu vurgulaması değil, akşama olan iş dışındaki planınızı, iş nedeniyle ertelemeniz ve karşılığında olan beklentiniz.

Sinemaya götürülerek yapılabilecek tarzda mobil bir iş konusu hiç yok ortada.

Detayı fazla büyütüp kendi kafanızı karıştırmışsınız gibime geliyor. Ben de sık sık yapıyorum, oradan biliyorum. Bence yorulduysanız bırakın, bir saat sonra tekrar bakın :)

Kolay gelsin.

*O kadar şey yazmışım cevabı yazmamışım. Bence açık B.
  • lisw  (14.01.19 15:35:02 ~ 15:36:55) 
Ahaha ben E derdim ama olması gereken B


  • lcha  (14.01.19 15:35:22) 
İngilizceden çok mantık sorusu gibi duruyor :) Bana da cevap D gibi geliyor.


  • tatli cocuk  (14.01.19 15:35:49) 
Bu ingilizce degil de sosyal bilimler sorusu falan mi? Hepsini verebilirsin cevap olarak cunku. Belki C uygun bir cevap olmaz sorulan soruya onun haricindekiler cevap olarak verilebilir.


  • bos gezenin bos ustasi  (14.01.19 15:39:32) 
Soruyu sevdim. Gercek hayatta ooabilecek bir durum. B


  • Traveller  (14.01.19 15:42:20) 
@bos gezenin bos ustası

Çıkmış proficiency muafiyet sorusu İÜ’de ve banko yaklaşık 10 tane bu tür soru var, sanırım fazla düşünmeden ilk mantıklı şıkkı işaretleyip geçmek gerekiyor yine de sınav anında ikilemde bırakabilir
  • siyah giyen adam  (14.01.19 15:48:48) 
Bu mantık sorusu değil mi? Cevap d bence.


  • Tears of Devil  (14.01.19 16:09:34) 
Aslında mantık basit. Terfi alman sinemadan daha önemli neticede. Cevap B o nedenle.


  • shangrilla  (14.01.19 17:30:32) 
siklari gramer acisindan mi inceleyecegiz? Hicbirinde bir hata goremedim. olay profesyonel hayatta hangi cevabi verirsin ise hicbirisi. eger illa bu siklardan birisi ise E.


  • crucio  (14.01.19 17:34:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.