[]

Kahvenin saydam olması?

Delonghi filtre kahve makinesiyle kahve yaptığımda bir bardağa bir yemek kaşığı ya da bir buçuk iki yemek kaşığı kahve atsam bile demli çay gibi saydam gözüküyor hatta bu nasıl kahve çay değil mi diyenler bile oldu görünüşe göre. Normalde kopkoyu olması gerekmiyor mu? Nerede hata yapıyorum ki?




 
Filtre kağıdını düzgün yerleştirmez sıcak su bazen filtre kağıdından kahveye nüfuz ederek değil kağıdın dışından hazneye akıyor, o durumda da filtreleme olmuyor o zaman da öyle bir görüntü oluyor.


  • angelus  (30.12.18 21:59:11) 
2 yemek kasigi lazım


  • red g  (30.12.18 21:59:32) 
Hangi makine, hangi filitreyi kullanıyorsun ve çekilmiş kahve boyutu ne?


  • cursor  (30.12.18 22:00:04) 
@curor Delonghi icm 15240, kağıt filtre için çekilmiş kahve, kağıt da cafeo 1x4


  • siyah giyen adam  (30.12.18 22:02:38) 
1 bardak için o kahve miktarı gayet yeterli. demlerken bir şeyi yanlış yapıyorsundur angelus'un dediği gibi veya bir diğer ihtimal da aşırı derecede az kavrulmuş bir çekirdek kullanıyorsundur.


  • karanlık gecelerin acımasız yargıcı  (30.12.18 22:05:06) 
1 bardaklik yaparsan hizli demleme oldugu icin acik renkli olabilir. En az 500-600 ml su koy 2-3 bardaklik yap daha yogun olacaktir.


  • mr.goodcat  (30.12.18 22:27:17) 
"aroma" tuşuna basmıyorsanız ona basın. suyu daha yavaş akıtarak daha yavaş demliyor.


  • kibritsuyu  (30.12.18 23:29:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.