[]

Sevgilinin eski sevgilisini unutamaması

böyle bir sevgiliye siz olsanız ne yaparsınız?
Tamam hala sevmiyor ama tam olarak da unutamamış. Hatta o arada 2 ilişkisi bile olmuş. Geçen adam buna dostane bir şekilde watsaptan yazmış. Konuşmaları gördüm ciddi bir şey yok. Bi şeyler sormuş sadece. Sonra instadan takip etmiş bizimki de kabul edip geri dönmüş. Bunu fark edince yol verdim. İyi yapmış mıyım? Özür diliyor yalvarıyor dönmek için ama telefonlarını açmıyorum mesajlarına cevap vermiyorum. Aklımı çelmesine izin vermeli miyim?



 
Haklisin, iyi yapmissin.


  • kuehles blondes  (29.12.18 18:06:38) 
Direkt ayrılık sebebi. Affetme.


  • efreet sultan  (29.12.18 18:07:23) 
izin verme. net.


  • al sana nick it  (29.12.18 18:15:50) 
Adamsın reyiz. Kaslarını eğme. Dik dur.


  • karacigerim vur kadehlere  (29.12.18 18:16:46) 
yakın zamanda aynı şey başıma geldi. ben unutur diye bekledim, zorladım, çaba gösterdim. bu süre zarfı içinde sevgiliydik, hatta bir ara beni sevdiğini söyledi. sonra ne oldu dersin? düzenli olarak psikologa gidiyordu, psikoloğu adamı unutması için bazı şeyler önermiş kendisine. yani benimle beraberken aklı hala ondaydı. kesinlikle yaptığın doğru, birini unutmadan yeni ilişkiye başlayamazsınız. hele söz konusu kadınlar olunca çok dikkatli olmak gerek.


  • sorumatik  (29.12.18 18:23:47) 
Oha yazıyı tam bir meriç gibi "ben burcuya güveniyom taam mı" diye bitireceğini beklerken gelen o alfalık... helal olsun ama buraya bu soruyu yazman bile saçmalık. Doğru olduğunu bildiğin şeyden şaşma.


  • melonsucker  (29.12.18 18:47:09) 
Helal olsun taviz verme boynuzu takar yoksa


  • acemi  (29.12.18 18:57:34) 
iyi yapmışsın unutursun sonra o da unutur. Yeter ki şu süeci güçlü atlat. Sana kız mı yok lan?


  • [GODDARD]  (29.12.18 18:58:41) 
sakın dönme. ilk fırsatta sana tekme vuracak. eskiyi unutmak için seni kullanıyor sadece, adam ok de se sen direk diskalifiye


  • oscar  (29.12.18 19:47:58) 
Doğru olanı yapmışsınız, elinize sağlık


  • milletin efendisi olmaya gelen adam  (29.12.18 20:12:32) 
ben seyi merak ettim, ciddi bir sey yok birkac sey sormus adam ve takiplesmisler karsilikli. eski sevgilisini unutamadigi kanisina buradan mi vardin yoksa onceden unutamama bahsi gecti de onun uzerine mi yasandi bunlar?

eger konusma dostane ve olculu bi seviyedeyse sonrasinda takip istegine ayip olmasin diye karsilik vermis olabilir diye dusundum ben. ha hos mu, degil ama onceden suregelen baska problemler ve eski sevgiliyi unutamadigina dair net bir bilgi yoksa biraz aceleci davranmissin gibi geldi bana.

bu arada durumu kabul edip barissan bile o iliskiden buyuk ihtimalle bi daha hayir gelmeyecektir ya da zor toparlanacaktir diye dusunuyorum cunku guvenini kendi kendine zedelemissin. yine de seviyorsan bi sans ver bence derim ben.
  • in vino veritas  (29.12.18 20:52:31 ~ 20:58:07) 
@in vito veritas
Adamın kendisini aldattığından bahsetmişti.
Ben atlatmıştır diye düşünmüştüm. Sonuçta olayın üstünden 2 farklı ilişki daha yaşamış.

Bu takipleşme olayı olunca sinirlendim başta. Nasıl olur da seni aldatan insanla yazışıp takipleşiyorsun diye. Üstelik bunu biz sevgiliyken yapıyorsun. Öyleyse ayrılalım dedim.
Verdiği cevap şu oldu, intikam almak istiyormuş. O yüzdenmiş bu temaslar.
Birinci ihtimal, kılıf uyduruyor.
İkinci ihtimal gerçekten intikam istiyor. Bunu yaparken de beni kullanmak istiyordu heralde. İntikam isteyen insan unutamamıştır.
Neyse ki ilişkinin daha ilk haftalarıydı da erkenden kurtulduk.
  • adwokat  (29.12.18 21:05:51) 
anlattiklarina bakilirsa dogru yapmissin, geri donme madem daha baslardasiniz. sacma bi arkadasmis gecmsi olsun.


  • in vino veritas  (29.12.18 21:09:54) 
bir duyurucudan beklenmeyen performans. sonunda seviyorum affettim falan diyeceksin sandım ama beni şaşırttın. en doğrusunu yapmışsın, sakın arkana bakma engelle geç.


  • tughan  (29.12.18 22:39:08) 
Dogru yapmissin.


  • twelfth  (30.12.18 01:14:45) 
Burada bir paragraf bilgiyle bir insani degerlendirmek zor. B sikki mavi ekran diyorum.


  • tunaktunaktun  (30.12.18 04:25:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.