[]

Uyku için karışık bitki çayı mı tek bitki çayı mı?

Aşırı etkili bir şey lazım yıllardır illallah ettirdi bu uyku düzensizliği. Gece 4 de yatıp sabah 9 da kalktığımda bile gece 3-4 den önce uyuyamadığım oluyor. 23.00 - 08.00 arasına vücut saatimi ayarlamam lazım 23 de yatağa girip en geç 24 de uykuya dalabilmek için. Ayrıca sinir stres gerginlik ve hafızanın güçlenmesine yönelik bir şey arıyorum

Melisa çayı ve sarı kantaron tavsiye ediliyor genel olarak. Aktardan Melisa + sarı kantaron + bir iki tane daha farklı bitki çayı alıp bunları karıştırıp french prestte demleyerek içmek mi yoksa içlerinden sadece bir tanesini mi seçmek sağlık ve uyku adına daha faydalı olur?


 
bence basta sadece melisa yeterli, bir de aklinizda bulunsun aslinda uyku duzensizliginin en guzel cozumu spor. kafa dolu ve beden de gergin olunca cok kaygisiz bir tip degilseniz uyuyamiyorsunuz. yani melisa ve uyku disinda bir de tamamen alakasiz konulu bir kitap okuma falan da ise yarayabilir, yani bllim kurgu falan olabilir, blue light filter kullnaarak youtubedan sacma makrome veya odunculuk videolari izlenebilir. yeter ki kafa dagilip gitsin.


  • mavicorap  (11.11.18 21:35:07) 
bahsettiğiniz gibi karışım bir çay aldım, hatta adı da uyku çayı, memnunum.


  • fever  (12.11.18 00:07:21) 
ek olarak, yastığın altına lavanta kesesi koyabilir ya da yastığa lavanta yağı damlatmayı deneyebilirsiniz.

hormonlarınıza baktırdınız mı?
  • kullanıcı adı  (12.11.18 11:24:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.