[]

Ne olacak bu Galatasaray’ın hali?

Terim e 5-10 maçlık ceza, Şaş’a men ve iki üç futbolcuya üç dört maç ceza + saha kapatılması gibi iddialar var, takım halihazırda eksik ve sakatlıklarla doluyken bunlar da eklenince Almanya dönüşü Kayseri, 3 maçtır alınamayan galibiyet derken Galatasaray iyice ligden kopar mı yoksa tam aksine motive mi olur bu futbolculara rağmen?

Fenerbahçe’nin bugünden sonra yükselişe geçmesi ve ilk üç potasına doğru ilerlemesi de sürpriz olmaz gözüküyor ancak yarın Başakşehir yenerse arayı açıyor, Beşiktaş yenerse büyük avantaj yakalıyor. Futbol batsın. Şu futbol ne illet bir uyuşturucuymuş maç bitmiş uyku tutmuyor ne olacak bu takımın hali diye resmen psikolojik rahatsızlık. Öte yandan gencecik bir can gidiyor tribünde. Ailesinin evine ateş düşüyor bizim dertlerimize bak taç mı penaltı mı kim kime vurdu. Resmen modern insanlık özeti.


 
tarafsız olarak yazıyorum.

hasan şaş men
JAILSON ve Belhanda 5-10 maç
Soldado 3 maç ceza

Fatih terime de sıra gelebilir.. Zararlı çıkan kendini bitiren GS oldu.
  • imelih  (03.11.18 00:46:18 ~ 00:46:36) 
bu tip şeyler doğru kullanılırsa aksine ekstra motivasyon sağlar, takımı bir arada kenetlenmesine yol açar; 2013-2014 yılında da benzer şeylerle 2-0'dan 4-2, 3-2 maçları olmuş, şampiyonluk gelmişti; galatasaray kaostan beslenen bir takım. Ben bugünkü olayların gs'daki ölü toprağını atmasına yardım edeceğini düşünüyorum.

fenerbahçe'nin düzeleceğini hatta ilk 5'e gireceğini sanmıyorum, bugünkü maçı fener kazanmadı gs kaybetti ama daha da kötü olmaz sıralamada illa ki bir yükselişi olur, 1-2 maç üst üste kazanarak zaten ilk 10'a girilir.
  • gezegen olan pluton  (03.11.18 01:55:26 ~ 02:01:02) 
Olsun olsun. Böyle şampiyon olmak daha tatlı oluyo


  • Delay Fuze  (03.11.18 08:04:14) 
Bir taraftar hareketiyle akil alirlar ne demek ya:))))


  • hlt1985  (03.11.18 09:44:09) 
men ne? men diye ceza mı var? süresiz gibi yazmışsınız. herkes kafasına göre sallıyor ciddiye almayın


  • dafuq  (03.11.18 10:16:06) 
cezalar için;
- pek aşırı bir tribün olayı olmadı. saha kapatma olmaz, para cezası olur.
- belhanda kırmızı kart görmediği için hiçbir ceza almayacak.
- ndiaye ve soldado 3 maç, jailson 5 maç alır diye tahmin ediyorum.
- hasan şaş'a 7-8 maç kulübeye giriş yasağı cezası, fatih terim'e 1 maç kulübeye giriş yasağı öngörüyorum.

maç sonucuna gelirsek;
- gs bu maçtan güçlenerek çıkıp schalke'yi deplasmanda yenebilirse yükselişe geçip durdurulamayacağını düşünüyorum.
- fb için dünkü maç çok ekstra bir maç oldu, insanlar bu geri dönüşlere aldanıyor. anderlecht maçında da durum 2-0 iken anderlecht'li oyuncu frey'in önüne attı topu resmen gol oldu, maç döndü vs. dünkü maçta yaşananlar zaten malum. o nedenle fb'nin bu sene 6 veya 7. olacağını düşünüyorum.
  • makarnavodka  (03.11.18 13:43:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.