[]

Trabzonspor’u Trabzonlu olmayanlar da tutuyor mu?

Şehir nüfuslarına baktığımızda ilk 25’e giremiyor Trabzon. Dolayısıyla farklı şehirlere göç verse bile köken sıralamasında da yaklaşık yerlerde olacaktır. Buna karşın çok fazla Trabzon taraftarı var gerek internette gerek ülke genelinde
Diğer Anadolu takımlarından çok daha fazla taraftarı olmasının sebebi nedir peki? m.haberturk.com



 
trabzonsporluyum. trabzonlu değilim. hayatım boyunca başka takımı da tutmadım.


  • iddaaci  (22.10.18 22:23:26) 
Anadolu takimlarinin en iyisi olarak gorulmesindendir


  • s0phiesw0rld  (22.10.18 22:25:49) 
Abi İstanbul'un 10da biri falan trabzonlu olabilir nasil köken sirasında geride olcak. Ayrıca karadeniz bölgesinde çok var tutan. Rize Artvin ordu giresun vs.

Diyarbakırlı olup Trabzonspor tutan da gördüm ben. Bi de eski nesilde Trabzonspor'un yükselişi sirasinda çocuk/genç olanlarda sırf Anadolu takımı diye sempati duyan bi grup da var da şimdi yoktur o yuzden senin dediğin sosyal medyada küfür eden tayfadan değildir onlar
  • nundu  (22.10.18 22:27:08) 
Edit yapamiyorum da yaklaşik 10 yıl önce gördüğüm bi haberde de senin linkindekine benzer oranlar vardi. Gs fb 30 30'du. Beşiktaş 17, trabzon 7'ydi. Yani doğru bi yüzde bu diye düşünüyorum.


  • nundu  (22.10.18 22:30:36) 
Yaşı 50+ olanlarda 70'ler ve 80'lerin başındaki efsane dönemden kaynaklanan bir sempati var. Onların çocukları da babalarından gördükleri için Trabzonsporlu olmuş.

Ocak ayında hayatımda 2. kez Trabzon'a maça gitmiştim. Denizlili bir çocukla tanıştım. "Abi her sene 1-2 maça geliyorum, yeni sezon formalarından alıyorum, başkalarına da hediye ediyorum." demişti. Ben daha hiç Trabzonspor forması almadım mesela. :)

Bir de askerde Aydınlı bir devre vardı. O da ilginç bir şekilde Trabzonsporluydu.
  • efreet sultan  (22.10.18 22:38:49) 
@efret sultan+1 Yaşı 50 ve üstü olanlarda denk geldim ben de.
Babam ve dayım. Ikisi de Trabzonlu değil. Ikisi de Trabzonspor'u tutuyor. Gerçi babam ara ara gsli oluyor:/

  • Amaranta ursula  (22.10.18 22:59:51) 
Giresunlu olup Trabzonspor taraftarı olan bir arkadaşım vardı.


  • late viper  (23.10.18 00:07:12) 
ankaralı olup trabzonsporu tutan arkadaşlarım var. izmirli değilim ancak Karşıyakayı destekliyorum başka da takım tutmuyorum.

daha fazla taraftarı olmasının sebebi en başarılı anadolu takımı olması.
  • mikahakkinen  (23.10.18 08:41:03) 
bir zamanlar anadolu'nun en güçlü temsilcisi olduğu için farklı şehirlerden çok taraftar kazanmıştı.


  • orijinal nick bulamadim  (23.10.18 09:17:57) 
Trabzona cografi ve kültür olarak yakin illerde cok var trabzonspor taraftari.


  • battal gemalmaz  (23.10.18 11:34:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.