[]

Kpss ye akbili ayakkabıya sokarak girmek?

Aksilik çıktığı için yarın tek gitmek durumundayım, İstanbul kartı çorapla ayakkabı tabanının arasına koyarak girme durumumda okul girişinde tespit edilme ihtimali var mıdır arama cihazlarıyla vb? Daha önce tek gitmek zorunda kaldığınızda ne yaptınız?




 
emanet bıraktım. kimse akbile göz koymaz herhalde emanet bırakmayı deneyebilirsiniz telefon cüzdan hadi de.


  • alwayschargeneverbend  (06.10.18 21:52:22) 
Emanet durumları sınava girilecek liseden liseye değişir mi? Yoksa okul çevresinden mi? Aslında akbil ötmezse problem yok ama ötme ihtimali.


  • siyah giyen adam  (06.10.18 21:54:55) 
değişir. ben kemeri ve birkaç bozuk parayı emanetçi yok diye bahçeye bir yere koymuştum, kimse almamıştı şansıma.


  • alwayschargeneverbend  (06.10.18 21:58:26) 
bilmedigim icin soruyorum. cuzdan da mi almiyorlar? cus ve hatta yuh!


  • exlibris  (06.10.18 22:07:21) 
Ben 2 sene önceki Kpss' ye Cesario' nun dediği gibi ayakkabıma koyup girmiştim. Kimse de tespit edemedi, bazıları ayak bileğine kadar yokluyolar ama o da az bi ihtimal. En iyisi Ugg bot giymek, o yüzden kızlar şanslı.


  • İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi  (06.10.18 22:16:42) 
22 eylüldeki yökdile ve 30 eylüldeki alese o şekilde girdim, hiçbir şey olmadı.


  • tabirimekruh  (06.10.18 22:48:04) 
her okulda emanet olmuyor kaldı ki olsa bile niye veresin? sok ayakkabıya falan gir öyle. çoraba soksan bile bi şey olmaz da yine de risk alma. tuvalette de çıkar.

ÖNEMLİ NOT: sınavdan çıkarken çaktırma akbilini. ben geçen gün ales'ten çıkarken denk geldim. çocuğun biri saatini çıkarmış koluna takarken polisin biri gördü kenara çekti isim falan aldı. büyük ihtimalle iptal edecekler sınavını.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (06.10.18 22:50:44) 
ben araba anahtarını ayakkabıya sokup giriyordum. akbille rahat girersin.


  • prasinos  (06.10.18 23:00:43) 
Her sınavda Cesario’nun dediği gibi yaparım. Suyu son dakika alıp bozuk parayla girmek zorunda kalmıştım bir kez. Dört lirayı iki ayakkabının arka ve önüne dağıtarak girerken şıkır şıkır ötmelerine engel olmuştum.


  • le jeune turc  (07.10.18 09:01:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.