[]

Better Call Saul finali hakkında ( No spoiler)

Bu diziyi Breaking Bad'den sonra çok ağır ve durgun geldiği için ikinci bölümde bırakmıştım fakat Breaking Bad'e yeniden başladığımda aklıma geldi, Better Call Saul'un son bölümünün son sahnesinin son kısmında Saul o kötü avukatlık ofisinde otururken Walter kapıyı açsa ve Saul'a bakarken dizi bitse yani Breaking Bad'deki Walter ile Saul'un ilk karşılaşma sahnesi bu dizinin son sahnesi olsa efsane olmaz mıydı? En azından duygulandırırdı. Veya ne tür bir son olur sizce Walter White ile alakalı olur mu? Eğer Walter yarım saniye gözükecekse bile bütün sezonları izlemeye değer şimdiden.




 
onunla alakalı bir flashforward var zaten bir bölümde, ben de walter white olayıyla ilgili şeyleri flashforward halinde anlatacaklarını düşünüyorum ama sadece jimmy'i etkileyen kısmı ve bcs castı olur bana kalırsa saul, huell tombul sekreter vs.

belki son sezon pastanede çalışan yıkık jimmy işlenir bilemiyorum.
  • alwayschargeneverbend  (04.10.18 21:55:51) 
dizinin yaratıcılarının öyle bir mutlak amacı henüz olamaz çünkü halen 2003 yılındalar diye biliyorum. daha hiç ellenmemiş bir 4 seneleri var breaking bad konusuna gelmeleri için. ama eğer ki o kadar uzun sürebilirse better call saul kafanızdaki sahne olmasa bile benzeri kesin yaşanacaktır.


  • a darkness coming  (04.10.18 21:59:58) 
Bu tip bir final bence bir tamamlanmamışlık hissi yaratabilir çünkü aslında better call saul çok ayrı bir hikaye. Ayrı bir karaktere odaklanmış tabi izleyiciyi tutmak için breaking bad den faydalanacak ya da diğer aksiyonlardan. Fakat bence iki öyküyü çok birleştirmeyecekler better call da ayrı bir başarısızlık ve kayboluş öyküsü olacak.


  • olaylar olaylar  (04.10.18 22:27:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.