[]

Gece egzoza yüklenen motorculara karşı düşünceleriniz?

Gündüz vakti olması da ayrı bir işkence ama özellikle gecenin bir yarısında mahalle arasında egzoza yüklenip gürültünün suyunu çıkaran bu tiplerin ölmesini dileyecek kadar insanlığı kaybettiğim oluyor. Kaza yapıp sadece kendilerini öldürdüklerini duysam zerre üzülmem aksine memnun olurum neredeyse. Tam uykuya dalacakken o egzoz sesinin kafayı nasıl biçtiğini bilirsiniz. Sizin düşünceniz nedir bu tiplere karşı? Dikkat çekmekten mi yoksa insanları rahatsız etmekten mi zevk alıyorlar?




 
Biraz bokunu çıkartmıssın abartmakta


  • oscardozo  (31.08.18 03:24:26) 
gayet de haklısın.

bence kendilerinin ve ailelerinin, en gün yüzü görmemiş küfürlerle anılmasından zevk duyan, ilgi manyakları bunlar.
  • runagain  (31.08.18 05:38:19) 
kimseye zarar vermeden kendilerini telef etseler uzulmem.


  • fakyoras  (31.08.18 07:12:39) 
her duyduğum sesten sonra dua ediyorum, doblolu bir hayvan bunu sıkıştırıp yuvarlasın paramparça olsun diye.


  • tchuck  (31.08.18 08:10:02) 
Belki olumlerini isteyecek kadar degil ama yakalayinca bi tanesini olduresiye dovecek kadar hayallerim var.

Kesinlikle varos kesimin ilgi cekme merakindan bence! Bi de ayni cemberi/ rotayi 2 defa 3 defa turlamiyorlar mi?!! Hakkaten dayaklik!
  • superfluid  (31.08.18 08:14:23) 
ölmelerini ister miyim bilmiyorum ama çok sağlam acılar çekmelerini istiyorum.
ha bu arada bu orçoların tek olayı ses çıkartmak da değil. trafikte her türlü tehlikeli hareket bu *m feryatlarında.

  • teritori  (31.08.18 08:26:04) 
O an ölmelerini istiyorum yalan yok ama motorları bozulsun, egzozu götünde patlasın, bir daha motora binmesin.

Amaç saatten bağımsız olarak dikkat çekmek, şahinin, e30 bmw'nin, cin çarpmış gibi tekerleri içe dönük honda civic'in egzozuyla yapılmak istenenin aynısı. Caddede/sokakta kızın biri "Bu ne amk" şeklinde kafasını çevirip bakınca aha kız bana veya sikko aracıma baktı diyerek daha da gaza geliyorlar.

Düzgün bir ülkede trafik polisi bunların alayını bir seneye kalmaz sokaklardan temizler de polislerin yapacak daha önemli! işleri var.
  • chicha  (31.08.18 08:55:31) 
ülkemizdeki insanların %70inin dünyaya başkalarını rahatsız etmek amacıyla geldiğini düşünüyorum.

- yüksek sesle konuşanlar
- yere tükürenler
- bu aptal egzoz sesini çıkaranlar
- toplu taşımada kulaklıksız telefondan bir şey izleyenler
- yere çöp atanlar

bunlar hep aynı familya. hepsinin toplatılıp hayvan maması yapılmasını istiyorum ben de. hiç değilse bir işe yararlarç
  • suicides underground  (31.08.18 09:15:33) 
Bir tek onlar olsa iyi..
suicides'in listesine "sokak düğünü yapanlar"ı ilave etmek istiyorum ayrıca. Motorcu geçiyor gidiyor, sokak düğünü saatlerce kafa s.kiyor.

  • pati  (31.08.18 09:43:05) 
Tam bir beyinsizlik örneği. Bunu yapanın zerre aklı olduğundan şüphe ediyorum. Bİr insan neden sesli bir taşıta binerek hava atmaya çalışır. İnan o motorun üstünde 5 dk duramazsın zaten, süren adamın da kafası şişiyor sesten. Sırf hava atmak için katlandığı şeye bak.


  • roket adam  (31.08.18 10:01:04) 
geçenlerde bir arkadaşımda kaldım evi emniyetevler mahallesindeydi. ara sokaklarda, yokuş aşağı. nedense oralarda bu tarz apaçi çok gecenin 2 3 ünde bile egzozu zorlayıp milleti uykudan uyandırıyorlar. en son bir çocuk uykusundan korkarak uyanmış ailesi dışarı çıktı, mahalleli sokağa indi, çocuklar dayak yiyeceklerini anlayınca dümdüz gittiler. o zaman istedim ki dayak yesinler, çünkü orada kaldığım 2 gün hiç verimli uyuyamadım. aşırı gürültülü, insanın sürekli böyle bir yerde sağlıklı kalması mümkün değil.


  • damla sakızlı dondurma  (31.08.18 10:24:07) 
Yurt dışında yüksek sesle konusan milletler Türkler ve abd liler direkt anlıyorsunuz. Kesinlikle dikkat çekme çabası.


  • monkey  (31.08.18 10:45:36) 
onlara ettiğim kufürleri buraya yazamam. 1 saat ugraşıp çocuk uyutuyoruz, bok beyinliler 2 sn de uyandırıyor çocuğu. başka kimseye zarar vermeden motorlarının patlamasını istiyorum. adi suçlular hariç bu kadar gereksiz başka insan grubu yoktur dünyada.

john blor doğru söylüyor. olayı motorculara indirgememek lazım. bu şekilde gürültü yapan araç sürücüsü de en az motorcu kadar vardır. topunun imhasını diliyorum.
  • tukenmez adam  (31.08.18 11:51:44 ~ 13:02:48) 
Motorcuyum, alayının amk. Emniyet sık sık uygulama yapıp bağlıyor ceza kesiyor vs ama bitmiyor ipneler. Sadece motorcu değil, böyle kafa siken apaçi arabacı da çok var.

Pezevengin arabası gitmiyor da, basıyor da basıyor bağırıyor ama sesin ve aracın uzaklaşması 2 dk sürüyor. Muhabbete devam edebilmek için bekliyorz resmen.
  • John Bloor  (31.08.18 12:11:02) 
olmelerini istemek ne kelime. son surat bogaz koprusunden ucup kopek baliklarina yem olmalarini, sonra o baliklarin uzerinden tanker gecmesi lazim.


  • mayeskuel  (31.08.18 12:28:23) 
O an sorsan "gebersin gitsin" derim muhtemelen hele uykumdan uyanmışsam ama şu an sakin kafayla aşırı caydırıcı şekilde cezalandırılmaları yeter diye düşünüyorum. 100 saat gürültü kirliliğine karşı kamu hizmeti + 6 ay ehliyete el koyma + para cezası caydırıcı geldi şu an.

Edit: Bu cevap yazılırken tüm infazın adil koşullarda gerçekten layıkıyla gerçekleşeceği ön kabulüyle hareket edilmiştir.
  • farabi  (31.08.18 13:14:37) 
kendi kendilerine olmelerinde bir beis gormuyorum. zengini de fakiri de ayni bunlarin, varos pezevenkler.


  • brkylmz  (31.08.18 14:40:14 ~ 14:40:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.