[]

The Last of Us bitirmiş olanlar? - Spoiler

Bazen gönlümüzü kazansa da genel olarak Ellie'ye gıcık kapıp Joel'i sevmiş olan tek ben miyim? Ellie'nin bu kadar sevildiğini öğrendiğimde çok şaşırmıştım. İkinci oyunda sırf bu yüzden Ellie başrolde olacakmış ve hatta Joel olmayacakmış gibi söylentiler var oyunun başında ölüp Ellie'nin intikama girişeceği gibi, bu spoiler değil çünkü ikinci oyunun konusuna dair söylentilerden biri sadece. Ama Ellie'nin başkarakter olması fragmanlara bakılırsa kuvvetle muhtemel gözüküyor maalesef. Sırf bu yüzden hayatımın oyununun devamını oynamaya pek hevesli değilim Joel olmazsa şayet.

İkinci oyun için sizce ana karakter hangisi olmalı?

www.strawpoll.me

 
bence olduğu gibi devam etsin. joel baş karakterken her şey yerli yerinde. ellie bazen cidden çok mal.


  • Tears of Devil  (21.08.18 19:07:08) 
Ciddi misiniz lan. Ben ellie gibi kızım olcak olsa yarın evlenir çocuk yaparım. Ellie adamdır.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (21.08.18 19:23:56) 
Ellie'yi sevmeyenlerdenim. Zaten böyle hikayesi ağır basan sinematik oyunlarda yancı karakterleri hiç sevmem. Fazlalıklarmış gibi geliyor bana. İlk yol çıktıklarında birbirlerini sevmemeleri ama sonradan işin baba-kız olayına evrilmesi falan çok klişe geliyor artık bana. En son God of war'da yaptı bunu. İlk oyunda içinde ellie olarak sevdiğim tek şey, oyunun sonuydu. Onun dışında ıhh.

İkinci oyunda tabi Joel olarak oynamak isterim. Ama Ellie olarak oynatacaksa asla oynamamazlık yapmam o kadar değil :D Çünkü yancıları sevmiyorum, zaten firma güzel hikaye sunumu yapan bir firma. Ana karakter olarak oynatınca ister istemez severiz diye düşünüyorum.

Haa son olarak. post apokaliptik temalarda benim en sevdiğim şey, insanların o ortama ayak uydurup vahşileşmesi ve eski kişiliğini bir köşeye atmalarıdır. İlk oyunda Ellie çok ufak bir adım atmıştı, 2. oyunda da direk o kapıdan geçmiş olacak. Bunu görmek bence biz oyuncular için harika bir deneyim olur.

Joel tercih ederim, ilk oyundaki ellie'yi sevmiyorum ama 2. oyunda ellie olarak oynatacaklarsa uff demem :)
  • eazy  (21.08.18 19:56:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.