[]

MHP nin doları 7 TL iken bozdurması?

Dolar 7-7.20 civarında zirve yapmışken tüm dövizleri bozduruyoruz diye açıklama yaptılar hasametli edayla komik bir şekilde www.haberler.com O tarihten sonra da dolar adım adım eridi işin ilginci fakat dolar bozdurma çağrıları 2-3 yıldır yapılmasına rağmen, Erdoğan her seferinde vatan için bozdurun demesine rağmen bu milliyetçi partinin dolar stok edip taa dolar 7 düzeyinde zirve yapmışken bozdurmaları ilginç değil mi ve iktidarla aralarında bir probleme yol açar mı yani iktidarın "bunu da yazdım bir kenara" deyip şimdilik ses çıkarmama ihtimali?




 
Aksine biz doları bozdurmasak daha da yükseleceti diyeceklerdir böyle bir durumda.

Bak büyük oyunu bozduk nasıl yılan di mi?
  • kljgslsdkjsd  (20.08.18 21:59:35) 
"milliyetçiyim" diyen parti, neden parasını dolar vs yapar ki zaten? bu da saçma sapan, "17-25 aralık'tan sonra" ölçüsü gibi bir şey herhalde! "Ama şu tarihten sonra..."

"bunu bir kenara yazacak iktidar" :) dev ihalelerini dolarla yapan iktidar!

ve vatandaşımız da hiç bunu sorgulamaz zaten. hülooooog!
  • runagain  (20.08.18 22:00:59) 
Şekilden ibaret hamleler, önemli olan para bozdurmak değil para bozduruyoruz diye açıklama yapmak. Kaldı ki Türkiye'nin dış borcu ve ithalat - ihracat dengesizliği ortada. Herkes döviz satsa ne olacak? En fazla yabancılara alım fırsatı olur.


  • salihdt  (20.08.18 22:08:12) 
O süreçte döviz bozduran kişilerin vatan millet sevdasından değil hazır yükselmişken düşmeden bozdurup kar edelim düşüncesinde olduğunu düşünüyorum.


  • gazozailacatmauzmani  (21.08.18 10:03:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.