[]

Fener ve Beşiktaşın Avrupa maçları?

Fenerbahçe Benficayı, Beşiktaş da eşleştiği Avusturya takımını elemesi durumunda bir eşleşme daha mı olacak yoksa direkt gruplara mı kalıyorlar?




 
ikisi de şu an 3. öneleme turunda. bunları geçerse bir de playoff var gruplara kalabilmek için.


  • nrmnm  (02.08.18 23:33:33) 
fenerbahçe şampiyonlar ligi'nde, beşiktaş avrupa ligi'nde oynuyor. grup aşamasına gelene kadar sıralama şöyle,

1. ön eleme turu
2. ön eleme turu
3. ön eleme turu
play-off turu

***

şampiyonlar ligi'nde bir de "ön ön eleme turu" var birinci ön eleme turundan önce oynanan ama orası şu an konu dışı.

beşiktaş avusturya takımıyla üçüncü ön eleme turunda oynayacak. dolayısıyla onlardan sonra bir takımı daha elemeleri lazım gruplara kalabilmek için.

fenerbahçe de şampiyonlar ligi üçüncü ön eleme turunda oynayacak. şampiyonlar ligi'nde "lig rotası" ve "şampiyonlar rotası" şeklinde iki ayrı yol var. fenerbahçe "lig rotası"ndan giriyor şampiyon olmadığı için. eğer kazanırlarsa şampiyonlar ligi play-off aşamasına kalacaklar, kaybederlerse doğrudan avrupa ligi gruplarına gidecekler. yeni düzenlemede böyle ayarladılar yanlış hatırlamıyorsam.

normalde sistem eskiden daha basitti. uefa olayını çok garıştırdılar. şimdi şampiyonlar ligi'nde ön eleme turundan bağımsız olarak elendiğinde avrupa ligi'ne düşüyorsun (eskiden üçüncü ön eleme turundan itibaren düşülebiliyordu) falan. manyak manyak işler.
  • der meister  (02.08.18 23:38:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.