[]

Adnan Oktar'ın hayatı bitti mi?

Bu saatten sonra müebbet üstüne müebbet yiyip bir daha dışarı çıkamaz sanırım? Hayat çok ilginç, düne kadar onlarca güzel kızla parti hayatları yaşarken bugünlerde polis kafanı bastırarak arabaya sokuyor ve müebbete doğru yol alıyor her şeyi bitmiş olarak.




 
bitti evet


  • cedex  (19.07.18 15:02:06) 
Belli olmaz. Fetö dün kanaat önderi bir evliyaydı bugün terörist. Tersi de başkaları için mümkün (ergenekon vs.)

Burası Türkiye burada her şey olabilir
  • giovanne  (19.07.18 15:16:10) 
burası türkiye. beş dakkada değişir bütün işler.


  • nodrap  (19.07.18 15:34:12) 
%99 bitti. 2 senedir delillerin toplanmasını bekleyerek yapıldı bu operasyon. fetö ile ilişkileri de açığa çıkarsa hapishaneden çıkması çok zor.


  • false pretension  (19.07.18 16:12:26) 
hic belli olmaz. yillarca delil toplama falan yalan yanlis kisinin ayagina basti muhtemelen. gun gelir ruzgar degisir, bu adam sayisiz kere 4 ayagi ustune dustu belli olmaz yani.


  • robokot  (19.07.18 16:28:48) 
"devlet topaldır / kör değildir. Ağır yürür / herşeyi görür."

bekledi bekledi vakti gelince demir yumruğu indirdi kafalarına. kendine gelemez artık. kim araya girerse girsin, bugün iktidar değişsin, hatta savaş çıksın, bu adam bir daha ortalığa çıkamaz. geçti o iş.
  • ssiradanbirigibi  (19.07.18 16:28:51) 
yok beya, balyoz dan tutuklu olanlar nerede şuan, 28 şubat ta hedeftekiler, yarın cemaatle beraber göz bebeği olabilir yine.


  • firemanjonny  (19.07.18 16:36:29) 
Bu adam hiçbir zaman güç erkleriyle çatışmaya girmeden kendi cennetini yaratmış yaşıyordu. Muhtemelen bir çıkar çatışması olmuştur. Bundan sonra iktidarın fikrini değiştirmesi için bir sebep görmüyorum. Büyük ihtimalle bitti.
Olan daha lisede, üniversitede bu adamın tuzağına düşüp hayatı kararan kızlara oldu. İçlerinden birini okuldan tanıyorum. Bakmalara doyamayacağın kız çin malı şişme bebeklere döndü. Adam bitti, kızlar zaten bitmişti...

  • SiyamkedisiZorro  (19.07.18 16:53:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.