[]

Niye hep kötüler kazanıyor?

Kendimi bildim bileli hep kötüler hep cehalet kazanıyor. Niye ama niye? Bahçeli seçimin kazananı oldu abi bunu düşünmek bile kafayı yedirtir insana. O ilk turda bitirdi işi. Mecliste ezici çoğunluk onlarda. Onlar mutlu. Onlar hep mutlu! 2014 de onlar mutlu, 2015 de onlar mutlu, 2017 de onlar mutlu, 2018 de onlar mutlu... Yeter ulan? Gel de Tanrı'ya inan böyle bir ortamda. Tanrı nerede??


Niye hiç iyiler kazanmıyor?

 
idiocracy'deki gibi devamlı ürüyorlar, çoğunluk tahakkümü neticesinde de bu sonuç kaçınılmaz oluyor.


  • diabolus79  (24.06.18 22:18:39) 
İyiler kazansa da kaybetse de Yaratana inanıyor. Ümitsizliğe kapılmıyor. Fark burada.


  • 1adam  (24.06.18 22:23:54) 
@1adam

Senin inandığın Tanrı'ya inanmamaktan gurur duyarım. Yaratıcıya inanıyorum ama o yaratıcı sizin yaratıcınız ise Tanrı kötüdür. Kötü Tanrıyı sevmek için bir sebep yok.
  • siyah giyen adam  (24.06.18 22:34:05) 
İşte gurur dediğin de insana hata yaptırıyor. Benim ya da senin tanrın diye bir ifade yok. Seni de 'inandığım' Allah celle celaluhu yarattı. İnancımıza göre kötülüğü de Allah celle celaluhu yaratır ama buna rızası 'yoktur'.


  • 1adam  (24.06.18 22:48:39) 
varsayın ki tayyip gerçekten seçildi bugün. ve varsayın ki ekonomik boktan gidişat bir yerde patlayacak. belki iyi ki tayyip seçilmiş de diyebiliriz o gün. ekonomik bombanın kimin elinde patladığı da önemli.

ben hala umutluyum inşAllah ikinci tura kalacak.
  • the last  (24.06.18 23:09:46) 
@xephyr kısmen haklı. Millet ittifakı "iyi" mi değil mi tartışılabilir. Katılmadığım kesim ise AKP. AKP çok net kötü.


  • nawar  (24.06.18 23:38:34) 
Kötülerde ahlak yok. Ahlak kazanamaz


  • market_arabasıyla_terör_estiren_trafik_canava  (24.06.18 23:59:33) 
Niye hep kotuler kazaniyor degil kazananlar kotu tarafta yer aliyor


  • kush  (25.06.18 00:00:21) 
iyi insanlar hep kazansaydı mücadele çetin olmazdı. mutlu insanlar ölmeye mahkumdur, çünkü hikayeleri biter.


  • Neill  (25.06.18 00:44:20) 
Ben de hep bu soruyu soruyordum kendime. Ama bu sefer artık belki de kötü bizizdir diye düşünmeye başladım. İyiler ya onlarsa?


  • bahcemaruf  (25.06.18 01:19:34) 
Evrim okumadin mi cocug? Cunku bildigimiz butun canlilik dunyada dunyanin da kanunu bu tum en ilkelinden en gelismisine kadar butun canlilarin amaci hayatta kalmakve uremek bunlar icin her seyi yaparsin. Turlerde gelismislik arttikca hile ve somuru artar. Sen baska canlilari tutsak et oldur kes pisir ye ondan sonra da boyle isyanlarda bulun. Kim seni bi yere baglayip besleyip sonra kesip yiyo? Olmucak bişey degil sempanzeyle aramizda cok az bi genetik fark var bize de ayni oyle 99.bilmemkac benzeyen ama cok az ustun bi tur gelir yapar bi gun. Bizle ayni turden olanlarin somuru yapmasi mi tek sikinti yani burda


  • kush  (26.06.18 00:52:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.