[]

Okulda yapılan sayımlar

1)Okulda A parti %35 B parti %40 C Parti %25 ve kalanı diğerleri aldı diyelim. Sonra sandıklar arabayla YSK merkezine gidiyor, peki YSK de o sandıktaki oyları A Partisini %50 B partisini %25 olarak gösterme gibi bir şansları var mı?

2) Şimdiden bir milyon pusulaya oy kullanıp bunu ülkenin belli yerlerine dağıtmış olsalar bunu fark etmek mümkün olur mu? Sandığa uğramadan doğruda YSK merkezine gider okuldan getirdik diye kim bilecek sonuçta?


 
Sandıktaki sonuçlar kesinlestiğinde o tutanak Chpnin olusturdugu sisteme girecek. Eğer daha sonra ysk sisteminde bir oy artışı olursa bu tutanakla uyusmadıgı için bilgiler alarm verecek. Bunu büyük ölcüde önleyebilirler eğer her sandıkta muhalefet müşahitleri olursa.


  • ırene adler  (24.06.18 00:04:42) 
İkisine de cevap: sandik tutanak kagidi. Sinifta oylar yuksek sesle, herkese gonderildikten sonra sonuc tutanak kagidina islenir ve tum sandik gorevlileri altina imza atar. Dileyen herkes bu tutanak kagidinin fotografini alir(sandik gorevlisi ya da musahit olmaya gerek olmadan, sayimi izleyen her hangi biri de alabilir)

Parti sandik gorevlilerinin ilk yaptigi sey hemen cok hizlica bu tutanagin fotografini partiden ilgili birime ulastirmak oluyor ki partiler tum sandiklardaki gorevlileri sayesinde ysk ile paralel bir sekilde tutanak sonucuna gore kendi sayimini da yapabilsin. Simdi oy ve otesi ve doger uygulamalar vs de bu tutanak kagitlarini dikkate alarak hesaplama yapiyorlar.
  • unionall  (24.06.18 00:06:19) 
eğer mümkünse il seçim merkezlerine gitmek gerekli. tutanakta olsa oylar ysk il merkezlerine götürülmek üzere arabalar alınmasından itibaren başlıyor tehlike. tüm mitinglerde ısrarla sandığa gidin seçimi izleyin, sonra atlayın arabanıza il seçim merkezine gidin deniyor.


  • yildirimeda  (24.06.18 00:13:37) 
şehirlerde sıkıntı yok ilçe ve köylerde sıkıntı oluyor. blok blok gelirse ki gelecek hile illakı olacak.


  • mikahakkinen  (24.06.18 01:22:52) 
benim asıl kafamı kurcalayan yurtdışı oyları. Yurtdışı oylaması bitti ancak oyların sayımı yarın yapılacak. her türlü çakallığa açık. oyların lojistiğini devlet (adı devlet kendisi akp) üstleniyor.

ayrıca oy çuvallarında hala eski usül mumlu mühür kullanıyorlar bildiğim kadarıyla. mumlu mühür hiç güvenli değil. açılıp tekrar mühürlendiğinde fark edilme olasılığı yok. bunun yerine seri numaralı mühür kullanılması gerekir ki gönderildiği ülkedeki mühür numarası ile türkiye'ye vardığındaki mühür numarası karşılaştırılabilsin.
  • perkele  (24.06.18 02:36:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.