[]

İngilizcenizi en fazla geliştiren diziler nelerdi?

İngilizce altyazılı izlemiş olup baya faydasını gördüğünüz diziler var mı Friends dışında? Birçok yabancı dizi denedim ama aradığımı bulamadım ing altyazılı olarak, Friendsi ise temiz kalitede bulmak zor. Ricky and Morty gibi animasyon diziler faydalı olmaz sanırım hızlı oldukları için? Ya Breaking Bad?

Ek olarak basit seviyede toplu ingilizce hikayeler kısa romanlar içeren Epub ya da mobi formatta e kitap linkleriniz varsa çok sevinirdim. :)


 
Rick and Morty'ninki Ingilizcesini en kolay buldugum dizilerden.


  • Traveller  (10.06.18 22:34:58) 
ben friends izlemiştim baya işe yaramıştı. torrentten kolayca indirip altyazı bulabilirsin.


  • captainobvious  (10.06.18 22:41:34) 
Friends + 1


  • aychovsky  (10.06.18 22:44:22) 
breaking bad iyi bence. altyazısız anlıyodum ben lisede izlerken. yavaş ve temiz konuşuyolar.

onun dışında house of cards'da da yine düzgün bi ingilizce var ama arada daha teknik kelimeler filan oluyodu tabi.
  • yeteramadenedimherseyi  (10.06.18 22:52:41) 
Avatar the Last airbender


  • tolgan  (10.06.18 23:47:22) 
vikings. ben türkçe izlemiştim ama izlerken ingilizcesi çok basit, anlaşılıyor konuşuyorlar. tam ingilizce alt yazılı izlemelik dizi diye düşünmüştüm. bir bakabilirsin.


  • şubatsonrası  (10.06.18 23:51:36) 
Ingilizce ogrentenler genelde Friends oneriyor, denk geldim birkac kez.


  • stavro  (10.06.18 23:57:31 ~ 11.06.18 00:05:22) 
Friends ve breaking bad +1

gerçi uzun süredir güncel hemen her dizi ve filmi ingilizce altyazılı izliyorum, altyazısız izlemeye hala elim varmıyor ama yapacağım bir gün.
  • sheeper  (11.06.18 00:46:14) 
friends demeye geldim.


  • mahmut29  (11.06.18 00:59:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.