[]

8 Temmuzda "Tamam" sonucu çıkarsa nasıl kutlayacaksınız?

İkinci tur seçimlerinde tamam sonucunun çıkması ve muhalefetin meclisten sonra cumhurbaşkanlığını da kazanması durumunda o geceyi nasıl geçirmeyi düşünüyorsunuz? Galatasaray bile şampiyon olduğunda meydanlar yıkılmıştı, eminim böyle bir durumda da Taksim meydanı başta olmak üzere havai fişekler ve kutlamalar gerçekleşir? Elime Atatürklü Türk bayrağı alıp o kutlama meydanında 15 yıllık esaretin acısını çıkarmak istiyorum. Ardından Nevizade ya da çiçek pasajında "Oooooooooooooo Şerefine T..." sloganlarına eşlik etmek birayı yudumlarken ellerin masaya vurularak eşlik edildiği o zafer sarhoşu olunan anda... Hayali bile güzel be. :)




 
Endisem 9ken 7ye dusecegi icin bir kutlama yapmam


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (08.06.18 21:43:45) 
akp'ye ifrit oluyorum ama chp/mhp/hdp'ye karşı da aynı şeyleri hissediyorum. seçmenleri de aynı kusura bakmasın kimse;) birisi sağ koyun diğeri sol koyun. en ufak fark yok.

o yüzden kutlanacak hiçbir şey olduğunu düşünmüyorum. aynı tas aynı hamam devam edecek, çünkü biz buna layığız, çünkü biz ahlaksız bir milletiz artık.
  • ssiradanbirigibi  (08.06.18 22:09:44) 
arkadaşlarla after party yapacağız ciddi ciddi. planları yaptık bile


  • ernesto sparrow  (14.06.18 05:06:34) 
trafik kazasından sağ kurtulunca kutlanır ya yol kenarında, ya da evin yanar hani canını zor kurtarırsın ama eşyaların yanmıştır, evin önünde göbek atarsın hani mutluluktan, öyle kutlarım. ya da borcun cok fenadır da biraz icra falan sonra da banka donu kalsın onun için yapılandırmaya gideyim der, ömür boyu sike sike odeyecegin bir plan çıkar, bir sampanyayla kutlarsin hani, oyle yaparim.


  • robokot  (14.06.18 05:23:07 ~ 05:26:38) 
böyle kutlamaların riskli olabileceğini düşünüyorum, o kitle bu hezimetin ardından iç savaş bile çıkarabilir.


  • piremses  (14.06.18 10:10:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.