[]

100 bine v40 cross country alınır mı?

yakında doğacak bebemizden dolayı biraz daha güvenli ve geniş bir araba bakıyorum. şu anda getz kullanıyoruz.

bir tanıdık 2014 model dizel volvo cross country'sini satıyor. 50 bin kilometrede ve değişen boyalı bir parçası yok. geçen gün deneme amaçlı sürdüm. fena değildi ama bizim külüstürden sonra çok iyi olduğunu da düşündürmedi hani :) mesela arka cam çok küçük geldiğinden dolayı park etmek daha zor gibi geldi. acaba park kamerası takılabilir mi buna sonradan?

bu modeller az yakıyormuş ama arıza durumunda parça ve servis pahalı oluyormuş sanırım. ikinci eli de epey bir zayıf galiba. ama bu benim için pek sorun değil çünkü iş gördüğü sürece araba değiştirmek isteyen birisi değilim.

araba işlerinden pek anlamıyorum. aklınıza gelen bütün yorumlar bana faydalı olacaktır.

 
Araç dizel mi? Artık dizeli üretilmiyor, o yüzden sordum. Dizel olduğunu varsayarsak çok güçlü bir motoru yok. Elbette üretim kalitesi, donanımları gayet iyidir ancak o paraya geniş ve güvenli birçok araba alınır. Ben olsam başka modellere bakardım. Örneğin Octavia devasa bir bagaja ve arka oturma alanına sahip.


  • orient blue  (07.06.18 16:09:10) 
@orient blue evet araç dizel. En son 2015'de dizel motoruyla satılmışlar galiba.

Çok geniş bir araca ihtiyacımız yok aslında. Şimdiki arabanın bagajı tüp de olduğundan çok küçük kaldı.

Octavia tavsiyesi için teşekkürler. Bir bakayım ama öncelikli olarak gönlümüz bir hatchback arabadan yana.
  • hobolo  (07.06.18 16:26:33) 
düz vites mi otomatik mi?


  • bobinhoo  (07.06.18 16:47:31) 
Cross country modeller Türkiye için gereksiz doğuda yaşamıyorsanız. O araçlar karda tuzlamada pas tutmasın diye üretiliyorlar. Asıl hedef pazar İskandinavya, Rusya, Kanada ve Abd'nin kuzeyi.

Aynı paraya daha iyi sedan, sw, hb bulursanız düşünün derim.
  • bos gezenin bos ustasi  (07.06.18 16:52:43) 
@bobinhoo otomatik. genel olarak da otomatik bakıyoruz eşim acemi olduğu için.


  • hobolo  (07.06.18 16:54:19) 
ihtiyaca bağlı eğer güvenlik önemliyse alınır. konfor yedek parça dersen 100 bine alternatif çok. kafam rahat olsun dersen 116i al.


  • mikahakkinen  (07.06.18 17:10:27) 
Alınır uzmez


  • steward  (07.06.18 19:16:58) 
ben geçen ay aldım. 88 bin tl'ye. 2014 model. 82 bindeydi araba. ama cross country diildi. güzel araba alınır. ben arabayı değiştirsem yaşını küçültürüm herhalde sadece. aynı modele devam ederim. arka camı da çok sorun etmeyin. park sensörü var. ayrıca kamera da taktırabilirsiniz her araca diye biliyorum ben.


  • pazar gunu seni kilisede goremedim john  (08.06.18 12:20:20 ~ 12:21:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.