[]

yanlış bende mi

geçen günlerde böyle bir başlık vardı ve altına cevap yazmıştım.. şimdi bu konularda net ve kesin bir adamım ancak yine de sorgulamadan edemiyorum yanlış bende mi diye...

4 yıllık evliyim, bir kızım var. eşimle 2 ay iyiysek 3 ay kötüyüz ama her evde yaşanan kavgalar..

ancak,
eşimle ne zaman kavga etmeye başlasak bana hakaret ediyor, sürekli beni birileriyle ilişkim olduğu yönünde suçluyor ki benim asla ve asla böyle birşeyim yok. en son kavgamızda beni kendimden 10 yaş büyük bir kadınla ilişkim olmasıyla suçladı ve evi terkedip ailesinin yanına gitti çocuğu alıp.

ne kahve ne kumar ne içki alışkanlığım var, evden işe işten eve giderim haftasonu da çocuğumla vakit geçiririm ancak mesai zamanlarında öğlen araları arkadaşlarımla görüşmemden oldukça rahatsızmış ki ben başka zaman bu adamlarla görüşmüyorum.

çok sorun değil görüşmem olur biter diyeceğim ama görüşmek istediğim arkadaşlarıma dahi karar vermesi artık beni bunalttı.
az önce de telefonuma mesaj geldi, meğerse kartımı almış benden habersiz ve hesabımdan yüklüce bir para çekmiş. boşanmayı kafaya koymuş anlayacağınız.

şuan krediyle aldığımız bir ev var, borcumuz var bunlar önemli değil ama kızım var ve ben onsuz yaşayamıyorum. boşanırsak ne olacağını kestiremiyorum ama böyle de yaşamak zor geliyor. ne yapacağımı bilemiyorum.

 
karttan para çekme olayını şimdilik cebinde tut. ola ki işler çirkefleşir, bunu koz olarak çok rahat kullanırsın. o yüzden bu konuyu onun suratına vurma. madem boşanmak istiyor, senin zorlamanın bir anlamı yok. ben baba olalı 10 gün oldu ama şimdiden senin ne hissettiğini çok iyi anlıyorum.


  • silah taciri  (30.05.18 10:31:06) 
Durduk yere şüphelenme mevzuları genelde geçmişte yaşanan mevzularla alakalı oluyor. Kendisi yaşamıştır demiyorum, ailesinden ve yakın gördüğü biri böyle şeyler yaptıysa insan hayat boyu o şüphey kafasından atamayabiliyor, bir tür travma sanırım. Aslında çift olarak psikolojik danışmanlık almaya yanaşırsa bence ilk çözüm bu. Çünkü bunca zamandır anlatamadıysanız bu sizin konuşarak çözebileceğiniz bir şey değil (eğer yegane sorunlar bu minvaldeyse).

Ortada bir çocuk varken boşan demek doğru bir yönlendirme olur mu emin değilim. Ama uğraştığınız halde sorunlar çözülmüyorsa çocuğunuz büyümeye ve olayları anlamaya başladığında onun için de sıkıntı yaratır sürekli evde bir çatışma olması ve anne-babanın geçinememesi. Zaten kızınızı çok önemsiyorsunuz, belli, o yüzden sakin kafayla ilk alternatifi deneyin derim.
  • luin 41  (30.05.18 10:43:16) 
ilk boşanan siz değilsiniz son da siz olmayacaksınız bu bir.

@silah taciri'nin dediği gibi o para olayını cebinde tut, yarın öbürgün işler çirkinleşebilir.

ben bu karışma olayını anlamıyorum zaten. tamam bizim de kötü zamanlarımız oldu ben de hatalar yaptım ama ne eşim ne de ben karşı tarafın kiminle görüşüp görüşmeyeceğiyle ilgili görüş belirttik. tabi bokunu çıkaran asılan küfür kafir tipleri ayrı tutuyorum zaten o durumda ortak fikir gibi oluyor.

çocuk için de, size göstermeme ihtimali çok az, sonuçta babası sizsiniz. bir şekilde düzen oturtursunuz.
  • hosein  (30.05.18 10:44:04) 
2 ay iyi 3 ay kötü nereye kadar gidebilir ki? çocuk da etkileniyodur bu huzursuzluktan. bazen boşanmak daha iyi bi çözüm olabilir çocuk açısından. yani siz onsuz yaşayamıyorsunuz ama onun annesi ile de yaşayamıyorsunuz. tercih yapın.


  • elorelia  (30.05.18 10:47:59) 
Bence anlatmadığın kısımlar var.


  • sta  (30.05.18 10:49:18) 
Maalesef evet. Bu kadar alttan aldığın için, iyi niyetle evliligine zarar gelmesin diye sustuğun belki de sindiğin için sende. İlk zamanlarda net bir tepki koyup çizgiyi geçmesine mûsade etmeseydin muhtemelen böyle olmayacaktı fakat bu da kaybetmeyi göze almak demek. Zor iş size hak veriyorum fakat ne yazıkki ilişki dinamikleri böyle.

İyi insan, iyi erkek olmak cinsiyetci iliski dinamiklerine çok ters geliyor. bir önceki duyurunuzda; duygusal,evden işe gelen kızıyla vakit geçiren biriyim demişsiniz bence anahtar burada yatıyor.
  • biravekahve  (30.05.18 10:50:19 ~ 14:20:48) 
sevgili @sta emin ol yok.

ah keşke bir tanısan beni ve anlattıklarımı canlı canlı şahitleriyle dinletebilsem sana.
  • jesues  (30.05.18 10:52:21) 
kendisi çalışmıyor muydu?
bir de maddi konuda böyle gizli saklı, kusura bakma ama hırsızlık diye adlandırılabilecek şey ne demek ya? benim inanılmaz sinirlerim bozulurdu yani.
aldatmayla suçlaması da ayrılmak istiyor olmasından başka açıklaması yok.

nafaka falan baya uğraşacaksın.

ayrıca ben aldatılıyor olma ihtimalini hiç ufak görmüyorum.

tabi bunlar yalnızca "bence"
  • baharat  (30.05.18 12:36:32) 
@baharat kendisi de çalışıyor. artık çözümsüz kaldım. ailesini arıyorum onların beni araması gerekirken, onlar bile telefonuma cevap vermiyor. anlam veremiyorum. bu anlattıklarım dışında başka birşey olmadığına da o kadar eminim ki, yanlışın ne olduğunu çözemiyorum


  • jesues  (30.05.18 15:26:54) 
Çok pasif paspas gibi bir erkek olmuşsun işin özeti bu.


  • KaraSakall  (30.05.18 15:41:20) 
ben bu tarz konularda karşımdakinin bana davranışlarını baz alarak hareket etmeye çalışırım. beni gözden çıkarmış, beni kırma eşiğini çoktan geçmiş, benim için üzülmeyi aklından geçirmeyecek bir insan için daha fazla sıkıntı yaşamam gerektiğini düşünmem şahsen.

tabi ki bekara karı boşaması kolay, tabi ki davulun sesi uzaktan hoş geliyor ama bazen insan bi iki adım dışarıdan bakıp bazı şeyleri daha net görebilir diye düşünüyorum.

duygu değil de biraz daha mantık çerçevesinde yaklaşmaya çalış, en azından daha az zarar görmen açısından bu sağlıklı olabilir.
  • baharat  (30.05.18 16:10:18) 
senin biriyle iliskin oldugu yonundeki suphesini neye dayandirarak soyluyor? esinin elinde bir kanit var mi? herhalde yok.

kiskanc bir esiniz var, hayatinizi kontrolu altina almak istiyor, sen de buna izin vermiyorsun. esin de ona bu izni vermedigin icin sana kiziyor, baski uyguluyor ki dedigini yaptirsin sana. cocugun alip evi terketmesi, baska kadinlarla iliskin var iddiasi, hesabindan para cekmesi.. bunlari seni yola gertirmek icin yapiyor.
tabii esinle ilgili baska olasi ihtimaller de var ama ben kiskanclik ihtimalini yazmayi tercih ettim.

hukuk cercevesinde hakkini aramani tavsiye ediyorum. boyle bir kadinla yasanmaz. kizina yazik.
yazdiklarina bakarsak yanlis sende degil.
  • tomcruise  (30.05.18 16:22:36 ~ 16:26:52) 
Durduk yere sizi aldatmakla suçluyorsa ortada bir yansıtma olabilir.


  • noluyo yaa  (30.05.18 16:40:00) 
Bir kişilik bozukluğu da olabilir. Bence de terapi.


  • velvetmorning  (30.05.18 16:54:47) 
Bir avukatla konuş, boşanmak için hazırlık yap. Hesaptan çekilen o yüklü parayı da kurtarmanın bir yolunu bul. Karının ailesi de seni gözden çıkartmış.

Bir de No More Mr Nice Guy kitabını bir oku. Bu zihin kalıbıyla sonraki ilişkinde de gene örselenen saygısızlık yapılan ciddiye alınmayan bir adam olursun
  • KaraSakall  (13.06.18 12:43:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.