[]

Cinsel güdü ortadan kalksa dünyada neler değişirdi?

Bilim kurgu misali, bir sabah uyanıldığında dünyadaki bütün insanların cinsel güdülerinin ortadan kalktığı görülüyor. Ne bir istek ne bir şehvet ne de bir ihtiyaç olarak tamamen bitmiş durumda. Bu sebeple cinsel ilişkiler insanlara komik gelmeye başlıyor beyindeki arzu bölümü söndüğü için doğal olarak. İlişkiler el ele tutuşmaktan bile daha hissiz bir şey haline geliyor. Herhangi bir zevk kesinlikle yok cinsel güdü hiçbir insanda olmadığı için.

Böyle bir dünyada neler değişirdi? Kadın erkek ilişkilerinde herhangi bir değişiklik olur muydu? Sevgililer hâlâ olur muydu ve İnsanlar evlenir miydi? Aynı zamanda toplumsal ve hatta siyasi etkileri olur muydu bu olayın?


 
bugun mast. yaptıktan sonra bı an dusundum kendım ıcın, ulan daha dun yaptın ne bu ıstek, keske lıbıdom sıfır olsaydı yoksa omur boyu rahat edemıcem dıye. gecti simdi

halı desenlerıne bıle etkısı olurdu
  • isimsiz uye  (21.05.18 03:41:27) 
bilgisayarı kapatacakken son bi göz atıyım duyuru'ya dedim ve durduk yere @isimsiz uye'nin en son ne zaman mastürbasyon yaptığını öğrendim

iyi geceler.:/
  • ssiradanbirigibi  (21.05.18 04:09:55) 
şöyle bir şey olurdu -> www.youtube.com


  • nugre tias  (21.05.18 09:09:16) 
yok artık ya inanılmaz... sabah işe gitmek için uyandığımda ilk aklıma bu soru geldi inanır mısın?:) evet durup dururken bu soru. şimdi de bu duyuruyu gördüm.

yanıtını fazla düşünmedim zira boş kafayla düşünülecek bir soru değil. ot içtikten sonra düşüneceğiz arkadaşla bu konuyu. ama ilk aklıma gelen şey insanların müthiş icatlar çıkarabileceği oldu.
  • yazar yazmaz yazan yazar  (21.05.18 09:59:12 ~ 09:59:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.