[]

kulaklık tavsiyesi - v.3994

Arkadaşlar selam,

Uzun yıllardır kullandığım bose qc 15 kulaklığım bozuldu,
malum bose kulaklıklar çok pahalı.

şunlardan hangisini daha iyidir, tavsiye edersiniz.
olmadı bildiğiniz başka bir şey var mıdır.
not: kulak üstü ve kablosuz olursa iyi olur. bütçe 750 - o kadar verceğine 900 ver şunu al derseniz onu da beklerim.

www.dr.com.tr

www.dr.com.tr

 
3-4 sene boyunca amazondan ucuza kapattığım 2 tane bluetooth kulaklık kullandım bi nevi kendime işkence ettim sonra parayı basıp alcam ulan dedim.

ilk baktığım model sennheiser 4.40 idi. bi D&R'da denedim. kulağımı tamamen kapatmadı ama rahat ederim gibi geldi. sonra yapma etme dedim, kulağa en ufak temas olduğunda 1 saat sonra bile kulakta acı hissi oluyor dedim. gittim pxc 550 aldım. istediğin fiyat aralığında değil o ama asıl nokta şu ki, denemeden alma.

benim kulaklar kepçe, 4.40 senin kulakları belki tamamen kapatacak büyüklüktedir.
  • washe  (25.04.18 10:55:05) 
JBL yıl al bence gerek yok dolar bu kadar yuksekken bu paraları vermeye


  • westblack  (25.04.18 11:00:48) 
bi de bu var,

www.idefix.com
  • ravenudon  (25.04.18 11:02:45 ~ 11:04:58) 
4.40 kullanıyorum. Kulakların büyük değilse efsane bir kulaklık. Aşırı derecede memnunum tavsiye ederim. Momentum 2 nin yastıkları oluyor demişler sağda solda. Onlarla genişler mi biraz kulak boşlukları merak ediyorum. Dediğim gibi kulaklar kocaman değilse çok şahane kulaklık.


  • Giovanni Pipitto  (25.04.18 12:59:30) 
deneme imkanın yok mu? gerçi kulak üstü olanlar nispeten daha flat ses veriyo ama yine de kulaklık karakteristikleri biraz keyfi değişiklik gösteriyo sonuçta.


  • yuto  (25.04.18 13:42:20) 
ardacan haklı da, zevkler de devreye giriyor burda. misal benim için ses kalitesi olarak sennheiser > bose :)


  • washe  (25.04.18 14:25:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.