[]

duyuruda hakaret edilmek için mi varız?

duyuruda bir soru soruluyor cevap veriyorum ve altına şahsi yanlı görüşüm olduğunu yazmama rağmen? duyuruda beni küçümseyip hakaret ediyor, cevap veriyorum yetmiyor özelden hakaret ediyor.
Bunun için mi duyuruda yazıyoruz?



 
ciddiye alıp cevap vermen hata.
tek kelime bile etmem.

  • susadım çeşmeye varmaz olaydım  (23.03.18 22:36:17) 
@dieis onları direk kabul ediyorum. mallık, gerizekalılık vb. kabülümüz. Ancak sülaleme kadar gelince ağır oldu.


  • mikahakkinen  (23.03.18 22:38:52) 
Dostum belki de senin var olma sebebin budur? Yani hepimiz ulvi görevler için yaşamıyoruz.


  • [GODDARD]  (23.03.18 22:51:25) 
Bildiğim kadarıyla duyuru altındaki mesajlarda biri diğer yanıt verenlere hakaret eder veya küçümseyici yazı yazarsa "tartışma başlatıcı içerik" oluyor, şikayet ettiğinde modlar siliyorlar ki benim böyle şikayet bildirdiğim birkaç mesaj hemen silinmişti. Neden muhattap oluyorsun ki? O kişi 14 yaş ergen de olabilir.


  • mikro patlama  (23.03.18 23:10:15) 
Bana da özelden hakaret eden çok oluyor ama götümle gülüp geçiyorum sonuçta adımı bile bilmeyen bir insanın hakkımdaki düşüncesini ne kadar umursamalıyım ki? Bence sen de benim gibi yapmalısın çok takma bazen he diyip geçmek gerek


  • powerpufgirl  (23.03.18 23:20:46) 
onca zamandır buradayım; böyle bir şey başıma maksimum 2 ya da 3 defa gelmiştir. kendini sorgulamalısın bence? hakaretlerin hangi olayın ardından zuhur ettiğini bilmiyorum ama genel olarak provokatif bir üslup kullanıyor olabilirsin.


  • fragile lady  (24.03.18 01:05:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.