[]

Gece camdan bakan kafa

Gecenin ikisi üçü, çıt yok hiçlik gibi sessizlik. Sadece sokak lambasından gelen cılız ışık var. Aniden uyanıyorsunuz içiniz yanıyor susuzluktan. Başınızı yastıktan kaldırdığınızda perdenin arkasından pencerenin dışında bir insan kafası silüetinin size baktığını hatta sırıttığını görüyorsunuz o karanlıkta, sessizlikte, evde teksiniz üstelik.

Nasıl bir tepki verirdiniz?


 
Sınav haftası sabah saat 5'e kadar çalıştığım olmuştu. O saatlerden hiç korkmam. Çocukken korkardım. Bir çeşit bilinmezlik çünkü. Ama o saatlerde uyumamaya başlayınca, o saatleri tecrübe ettikçe gecenin ikisi üçü hiçbir şey ifade etmiyor korku adına. Evde tek kaldığım da çok oldu. Hiç yalnız kalmamış olsaydım belki korkardım. Geriye korkmam gereken sanırım sadece gülen bir yüz kalıyor. O da yüzsüz bir hırsıza ait olabilir. Onu da pencereye doğru yaklaşarak kontrol ederim. Aslında bir de insanın en korunmasız olduğu anda tanımadığı biri tarafından izlenmiş olmasının rahatsızlığı var ama günümüzde her yerde kameralar tarafından izlendiğimizi düşünürsek o da çok korkunç gelmiyor.


  • dissendium  (05.03.18 01:46:48) 
aşşağa iner, taşınan gafasına gafasına kanırtırım. bi de sırıtıyo piç.


  • ya ben lan neyse  (05.03.18 01:54:35) 
Hep aklima geliyor benim de bu soru. Evrimsel birsey olmasin bu biladeeer? Bu yataktan dusme hissi gibi.


  • allah yazdiysa bozsun  (05.03.18 02:04:02) 
Gülüyor ve çok tatli olmasi filan hic farketmez korkarim. Çünkü uyandigimda boyle bir seyle karsilasmam ihtimallerin arasinda degil. Korkunca ne yaparim orasini bilemiyorum. Ilk tepkinin arkasindan anca guluyormus, cocuk kafasiymis, yasliymis, insanmis, kopekmis, bi seyler ifade etmeye baslar. Herhalde hasani arayıp durumu anlatip napayim diye sorarım.


  • a perfect lie  (05.03.18 02:08:45) 
bende ona gulerim,evin icine davet ederim.


  • tiarwain  (05.03.18 02:33:17) 
valla ben saniyesinde altıma eder, bi sesli küfreder ve naapcağımı şaşırırdım galiba. bi de benim odanın camlar sokağa bakıyo direk, tam dediğin senaryoya uygun. tırstım bak şimdi.


  • yeteramadenedimherseyi  (05.03.18 02:39:33) 
olm perdenin arkasından nası görüyoruz sırıttığını?


  • regardless of what they say  (05.03.18 02:42:41) 
Yazın kaldığım ev 8. kattaydı. Perdeden doğru bana bakan birini görürsem orada kalp krizi geçiririm sanırım.

Şu an kaldığım ev müstakil. O yüzden sadece çığlık atıp evin diğer sakinlerini uyandırırım.
  • aychovsky  (05.03.18 05:14:39) 
gecenin ikisinde okudum bu duyuruyu. yatmak üzereydim ve evde yalnızım. yapmayın böyle şeyler lütfen.


  • sutlu nescafe  (05.03.18 11:26:06) 
İyi şeyler olmayacağı kesin. Hırsız değil de böyle uğursuz şeyler aklıma gelir. Bu düşünceden dolayı geceleri camlara falan bakamam. Ciddi diyorum. Sanki ben baktığımda orada bir surat göreceğim. Akıl sağlığı için hiç iyi değil.


  • İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi  (05.03.18 16:28:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.