[]

Galatasaray'ın şampiyon olma ihtimali var mı artık?

Dünkü yenilgiden sonra iyice umutsuzluğa kapıldım. Şimdiden oldu 5 mağlubiyet. Kadıköy + beklemedik bir mağlubiyet de cepte, eder sana en az 7 mağlubiyet. Üstüne Tt Arenada bile olsa daha Trabzon, Beşiktaş ve Başakşehir maçları duruyor. Sivas daki futbolla nereye yeniyoruz onları? Beraberlik bile eksi kayıptır bu süreçten sonra..

Tarihte görülmüş müdür 7 mağlubiyet alan takımın şampiyon olduğu? Takımın başında imparator olduğu için umudumuz sürüyor ama kadronun eksikliği, sakatlıklar, formsuzluk vb....

İBB yi hükümetin takımı olduğu için sevmiyorum ama umarım Beşiktaş da şampiyon olmaz çünkü olursa seneye bizm 4 senelik rekorumuzu egale etme ihtimalleri güçlenir. Yeter ki Beşiktaş şampiyon olamasın...

 
dün görüldü ki kafaya oynayan takımların çoğu puan kaybetmeye meyilli. daha çok şey değişir.


  • lazpalle  (05.02.18 13:56:01) 
Tarihte hiç 7 mağlubiyetli takımın lig şampiyonu olmadığı beni endişelendiriyor. Galatasaray'ın en fazla 5 Di diye daha imzayı atarken söylemişi fatih Terim. Ah be o Malatya, Sivas maçlarındaki mağlubiyet yüzünden şampiyonluğunu kaybedersek daha da içe oturur ama Malatya mağlubiyeti olumlu bir gelişmeyd tudor şutlandığı için.


  • siyah giyen adam  (05.02.18 14:01:30) 
yav maglubiyet sayisiyla sampiyonlugun ne alakasi var. liderin kac puan gerisinde olduguna bakacaksin. gerisi hikaye. bu sezon orta sira takimlari iyi. cogu deplasman zor. buna karsilik tum buyukler de zorlaniyor, oyle dominant ve sahane top oynayan kimse yok. daha once 7 maglubiyetle sampiyon olunmamasi bu sezonun da oyle olacagi anlamina gelmez.


  • der meister  (05.02.18 14:22:02) 
rakiplere bak. fb o kadroyla 4. olursa mucize. bjk avrupa yolunda ancak kadro yaşlı oyun sıkıştığında oyunu açamıyorlar. en büyük aday başakşehir ancak son düzlüğe girildimi el ayak dolaşır bu tarz şeylerde. gs deplasmanlarda halen sıkıntılı evinde aslan. derbilerde gs puan kaybetmezse şampiyon olur.


  • mikahakkinen  (05.02.18 14:24:22) 
Şu anki en büyük şampiyonluk adayı Galatasaray zaten.


  • Kusursuz dostlarin dort ayagi vardir  (05.02.18 14:52:26) 
Bence yok.

Galatasaray'ın topladığı puanlar ilk haftalardaki performansın eseri.

Temmuzda sezonu açtı takım, o nedenle fiziksel olarak üstün başladı lige, diğerleri ile denk hale geldi zamanla puan kayıpları başladı. Galatasaray lige en erken havlu atacak takım bana kalırsa. Hele hele N'diaye gitti, Fernando 2 ay yok deniliyor, maaşlar düzgün yatmıyor vs bu bağlamda Galatasaray'ın şansı yok, ikinci olursa başarıdır.

Bana göre şu an Başakşehir en güçlü aday. Başakşehir olamazsa Beşiktaş şampiyon olur. Fenerbahçe bitik toparlanacak gibi de durmuyor. Galatasaray ise kan kaybetti devre arasında. Nagatomo transferi de bence yeterli değil sol bek için.
  • bos gezenin bos ustasi  (05.02.18 14:54:30) 
80/81 sezonunda TS 7 mağlubiyetle şampiyon oldu. Hani o dönem lig biraz daha kalitesizdi vs diyecekseniz, 2000'den sonra FB 3 defa 6 mağlubiyetle şampiyon oldu. Konunun onunla pek ilgisi yok bence.


  • stanley weber  (05.02.18 14:57:53) 
Bana Başakşehir şampiyon olacak gibi geliyor.


  • evandro roncatto  (05.02.18 19:56:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.