[]

Niye beklenen lider bir türlü gelmiyor?

Bizi 15 yıllık bu süreçten kurtaracak, hükümeti bitirecek ve kitleleri harekete geçirecek o beklenen lider niye bir türlü gelmiyor? Bu kadar mı zayıfız ve onlar o kadar mı güçlü, niye hep onlar kazanıyor ve kazanmaya devam ediyor? Meral Akşener kıpırtı verse bile beklenen kurtarıcı olmadığı ortada. CHPde deseniz hiç umut yok, şaka gibi fakat Kılıçdar ile İnce yarışıyor sıfır etki. Artık gelmenin vakti gelmedi mi ey kurtarıcı?




 
“Şayet bir gün çaresiz kalırsanız, bir kurtarıcı beklemeyin. Kurtarıcı kendiniz olun.” Mustafa Kemal Atatürk


  • Kusursuz dostlarin dort ayagi vardir  (03.02.18 17:53:04) 
"Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim." Mustafa Kemal Atatürk

Umudumuzu yitirmiyoruz ama giderek azalıyor sanki hele 2019'da kazanırlarsa...
  • siyah giyen adam  (03.02.18 17:59:56) 
Beklenen lider şu anda cumhurbaşkanı zaten ahshshajsja


  • catch the arrow  (03.02.18 18:08:43) 
Ben bazen bir el atayım diyorum ama siyasetin aptal işi olduğunu düşününce vazgeçiyorum. Bence Türkiye'de yeni bir lider aranmıyor. Türk insanında gerçekten bir şeyleri değiştirme isteği olsaydı şimdiye kadar çoktan halledilmişti.


  • dissendium  (03.02.18 18:18:09) 
Zaten var olan liderden az biraz ilham alınsaydı gelirdi 15 senede. Ama muhalefet ilham almak yerine sürekli aşağılama, yok sayma derdinde. Aslında muhalefet her an (devlet yönetimi) için alternatiftir. Ama halkın tercihini anlamayan bundan sonuç çıkarmayanın liderliği üstlenmesi hayal. Liderliği üstlenecek olan Erdoğanı yıkmak için meydana çıkıyor. oysa asıl yapılması gereken birini devirmek değil, ülkeyi (daha iyi) yönetmek olmalı. Erdoğan'ın konuşmasında arada söylediği - bunlar daha akıllanmamış- sözü bunu açıklıyor.


  • 1adam  (03.02.18 20:33:47) 
umut var.

dibe doğru batıyoruz ve oradan çıkacağız. yıkım büyük olmaz inşallah.
  • runagain  (04.02.18 06:16:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.