[]

Uydu alıcı mı? D-smart mı? Başka bir şey mi?

Digitürk'ten sonunda kurtuluyorum ve evde başka uydu alıcım yok. internet için de ayrıca her ay (turk.net) 60 TL veriyordum.

Bu durumda, halihazırda internete bir para ödediğimden acaba üstüne biraz daha ekleyip içinde internet olan d-smart gibi bir yayıncıya 70-80 lira mı versem daha mantıklı yoksa direkt uydu alıcı mı alsam iyi olur?

Minik uydu alıcı alacaksam ip tv, youtube gibi internet bağlantısıyla çalışacak özellikleri olsun istiyorum, o zaman da fiyat 200 liralara çıkıyor.

Bi akıl verin dostlar. Bu hafta içinde bu sorunu halletmem gerek.

Not: İnternet taahhütsüz. Gerekirse hemen kapatabiliyorum.

 
turk.net'i sallarsanız uydunet+teledünya tadından yenmez bir ikili oluyor.


  • teknikekip  (23.01.18 12:13:37) 
televizyon lg smart tv, android vs ise smart ip tv programını yükle. (5 euro olması lazım fiyatının). sonrada 6 aylık 120-150tl civarlarına bütün kanalların açık olduğu ip tv sağlayıcıları var, onlardan alırsın.

Tv akıllı değilse aliexpressten bir android box al. (8 çekirdek, min 3gb ram olan) gene smart ip tv kurup devam et.
  • kimlanbu  (23.01.18 12:22:06) 
fiyattan taviz verdiğiniz zaman ürün kalitesi düşeceği malum. şahsen ben evde anne baba kullansın diye bu üründen aldım bir kaç yıl önce www.hepsidijital.com
bu cihazla youtube izleyebilirsiniz. ayrıca satın alacağınız ip tv üyeliğinide kullanabilirsiniz. 1 yıl cccam server da hediye veriyorlarmış linkte şimdi gördüm ben de. bu da türksat değilde diğer hotbird astra uydularına çevrili başka bir anteniniz varsa o uydulardaki şifreli kanalların bir çoğunu uydudan izleyebilceksiniz demek.
dediğim gibi tamamen bütçenize uygun olana karar verin. d-smart a ayda 50-60 tl ödemek. yada 150 tl uydu alıcı 250 tl yıllık ip tv alıp dsmart digitürk platformundaki kanalları izleyebilmek. tabi burda ikinci seçenek ucuz ama bildiğiniz gibi illegal. iptv bozulduğunda çalışmadığında başvurabileceğiniz tek kişi size satan kişi. dolayısıyla güvenilir bir tane bulmak gerekli.
  • nuh gemisini kaciran soyu tukenmis canli  (23.01.18 12:41:24 ~ 12:41:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.