[]

Sevgilisi olan kızlar niye 'sahibi olan canlı' gibi davranır?

Öncelikle her kız için değil ama gözlemlendiği kadarıyla istisnalar için de diyemeyiz, böyle bir kesim yok mu sizce de? Durumun direkt benimle alakası yok ama olursa da kendimi rahatsız hissederim, yani karşı cins demek ile çiftleşmek, öpüşmek koklaşmak gibi iğrenç istekler demek değildir. Kızlara bakıyorsun biriyle çıkar çıkmaz anında ayy benim sevgilim var artık konuşamayız ayy bu niye selam vardı benim sevgilim var ayy bu niye günaydın dedi benim sevgilim var yhaaa triplerindeler. Şimdi bunlara sahibi olan varlıklar benzetmesi yapmak evet hadsiz ve kaba bir tabir bile olsa sorarım size ne kadar yanlıştır? Edep diye bir şey vardır öncelikle, her erkeği "Ayy bu beni şey edecek" gözüyle mi bakıyor bunlar?

Eğer bu benim kafamdan uydurduğum saçmalığım ise yani çevrenizde hiç bu model canlı duymayıp görmediyseniz dikkate almayın dediklerimi özür dilerim.


 
Yaniti cok basit, Turk toplum yapisi. Araplar kadinlari kole - mal olarak gormus, Turkler de Araplarin bu kotu ozelligini almis. Kimi kadinlar da kendini toplumun onlari gordugu sekilde degerlendiriyor, 'sahibi olan canli' gibi.


  • Traveller  (31.12.17 21:15:58) 
erkekler de az abaza olmadığı içindir. her gün bi dünya iğrenç şey duyuyorum ve tiksiniyorum. kadınlar da %100 haksız diyemeyiz. böyle erkeklerin olduğu ülkede normal.


  • mehmed resad  (31.12.17 22:05:23) 
adı üstünde "kız".

bekaret durumunu tenzih ederek başlıyorum.bir kadınla kızı ayıran en büyük fark bilinçtir.

kız bilinci ve kadın bilinci olmak üzere 2 bilinç vardır.

bu bilinçler kendilerini çok belli ederler.

ergenliği bitmeyen dişi insan bireylerde bu tarz "ilgi açlığı"ndan mütevellit saçma davranışlar görülebilir.

kendini bir kişiye adama ve aidiyet duygusu kız bilinciyle bir araya gelince ortaya böyle davranışlar çıkıyor

durumu tamamen arap kültürü olarak tasvir etmek eblehliktir
  • regardless of what they say  (31.12.17 22:43:40) 
playing star again +1
aynı anda acetamin +1

  • pinkpeony  (31.12.17 23:18:21) 
Okumadım ama şöyle bir şey var, şu kısa hayatımda şunu öğrendim, hatunlat sahip olunma, birinin kanatları altına girme olayını çok seviyorlar. Alt kırılımlarını bilmiyorum.


  • [GODDARD]  (01.01.18 03:07:28) 
yakınlarda ortalama üstü güzellikte bir kız arkadaşın varsa bir kere instagram'dan gelen mesajları göstermesini istemeni isterim. belki biraz hak verirsin.


  • Apocalypse  (02.01.18 11:15:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.