[]

Karışık kaset

You know that, istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz.(ingilizcemi geliştirdikçe bütün hepsini ingilizce yazacağım, şimdi sadece ilk kısmı öğrenebildim) Neyse;


1- ororo.tv'yi telefonda kullanabileceğimiz bir yol var mı ? yani netflix kullanıyorum şu ara türkçe seslendirme ingilizce altyazı ile ama bazen kaçırabiliyorum, bir de dublajları çok kötü maalesef. acaba ororo.tv'yi telefonda kullanabilir miyim ?

2-popcorn isminde bir uygulama varmış, onda altyazılar ve seslendirme seçebiliyor muyuz netflix gibi ?


3- evinde printer kullananlar varsa eğer, çıktı maliyetlerini hesapladılar mı hiç ? Yani mesela yılda 500-600 sayfa çıktı alacak olsak printer almak mantıklı mı ? (renkli)


4- kitap şeklinde bir çıktı alabilmek için(ciltlerinden bahsetmiyorum, kağıt düzeni) hangi program ve hangi alet edavatlar lazım oluyor?


5-dota2 oyununda stun ve heal özelliği olan tankımsı support karakteri var mı ? ya da dota da hangi support karakterleri hangi durumlarda tercih etmeliyiz ?

 
4- Ben geçenlerde kitap bastım evde. Sayfaları normal sırada olan 128 sayfalık bir pdf metni için 32'şer sayfadan dört orta düşündüm. her orta arkalı önlü ikişer sayfadan 8 tane a4 yaprak ediyor. pdf'den ilk 32 sayfa için mesela önler 1,32,3,30,5,28,7,26,9,24,11,22,13,20,15,18, arkalar 2,31,4,29,6,27,8,25,10,23,12,21,14,19,16,17 şeklinde her bir a4 yüzüne ikili olarak basmıştım. Sonra üstüste koyup (bkz: uzun kollu zımba) ile zımbalıyorsunuz.

Ben dört ortayı saplarını kıskaçlarla tutturup kitapların arasına sıkıştırıp biraz alıştırdıktan sonra dış cildi için kapak çıktısını kartona yapıştırıp üzerinden şeffaf koli bantlarıyla geçmiştim. Sonra dış cildin içine sıcak silikon tabancası ile bu dört ortayı yapıştırıp yine kıskaçlarla sıkıştırmıştım. Sonra bir gün kitapların arasında sıkışık beklettim. Bildiğiniz kitap oldu. İlk denememdi.
  • dilemma of subscribtionability  (27.12.17 13:43:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.