[]

Kredi Kartı Toplam borcunun yarısı ödenebilir mi?

650 lira limitim var ve diyelim ki 650 lira borcum var taksitlerle fakat Aralık ayı borcum 120 lira, ben ise Aralık ve ocakta 325'er lira ödeyip sıfırlamak istiyorum 2 ayda. Yani 120 lira aylık borca 325 lira yatırınca ne olur? Ocak ayında da 325 daha yatırdığımda sıfırlanmış olur mu taksitler limit?




 
Ekstre böldürebiliyorsunuz ya da taksitleri öteleyebiliyorsunuz bankanızı arayıp sorun


  • mutlusismankedi2015  (24.11.17 21:04:31) 
o ayki borcun yatirdigin tutardan dusulur, sonraki aya +olarak aktarilir. tum taksitlerin bitinceye kadar boyle olur. atiyorum mart'a kadar taksit var. mart'inkini simdiden odeyemiyorsun cunku o taksit sadece mart ayinda borc olarak ekstrene dusuyor.


  • seksli harf  (24.11.17 21:28:23) 
Yani sonuç olarak yatırdığım ekstra parayı geri çekemiyorum değil mi? Geri çekemiyorsam sıkıntı yok nasılsa limit artacak fakat ilerleyen ayların taksidi için yatırdığım toplu parayı o aylar gelmeden hesabıma geri çekme imkanım varsa bu kötü, ufak rakamlar olsa bile sıkışınca oraya başvurmak durumunda kalır insan o yüzden geri dönüşü olmaması tek yol.


  • siyah giyen adam  (24.11.17 21:44:53) 
Harcama yapmazsan Evet, bu şekilde kapanır borcun. Geri çekemezsin.


  • Rudy Baylor  (24.11.17 22:27:08) 
Parayı geri çekemeyeceğin doğru ama sen oraya yatırdığın için limit açılacak, sen de kartı kullanıp harcama yaparsan o zaman geri çekmiş gibi olacaksın,


  • michael_knight  (24.11.17 22:54:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.