[]

Alkol sonrasi bas donmesi

Alkolu biraz kacirdiktan sonra uyumaya calistigimda basim fazlasiyla donuyor. Basim donunce de ne kadar uykum da olsa uyuyamiyorum. Az icmek disinda ne yapsam da donmese?




 
yapacak bir şey yok. ya az içip çakırkeyif olarak bırakacaksınız ya da çok içip küt diye yatağa yatıp uyuyacaksınız.

o baş dönmesinin bi tık sonrası kusma zaten.
  • eeb  (27.09.17 10:03:01) 
ben aşırı baş dönmesi yüzünden uyuyamıyorsam ya parmak atıp çıkarıyorum ya da uyuyana kadar telefonla oynuyorum.


  • himmet dayi  (27.09.17 10:07:36) 
o kıvama gelmişsem kesinlikle yatmıyorum. kafam biraz açılana kadar başka meşgale buluyorum yoksa uyunmaz


  • genc irisi  (27.09.17 10:18:38) 
hafif soğuk suyla yaklaşık 10 15 dakika duş alırsın. kendine gelirsin. öncesinde bol sarımsaklı bol sirkeli güzel bir işkembe tabi ki.


  • dramadi  (27.09.17 10:26:28) 
Bu sarhoşluktan oluyor
-içmeye başlamdan önce biraz zeytinyağlı ya da tereyağlı ekmek ye
-2 içki bir su şeklinde bir cycle kur.
-geceyi su + alka seltzer ile bitir
  • twelfth  (27.09.17 10:29:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.